banner171

Atadıkları Adayı yanlışlıkla görevden aldılar.

CHP bir ilke daha imza attı. 25 gündür aday olarak seçim çalışması yürüten CHP Eyüp Belediye Başkan Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu binlerce kişinin tezahüratları eşliğinde Sarıgül ile seçim koordinasyon merkezini açılışını yaparken görevden alındı.

Atadıkları Adayı yanlışlıkla görevden aldılar.
 CHP'nin açıklamayı sona bıraktığı başkan adaylarını belirlemek için toplanan MYK ve Parti Meclisi toplantıları partide deprem yarattı. Pazar günü öğlen başlayıp ertesi gün sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden toplantılarda belirlenen adaylar birçok tartışmayı, protestoları ve istifaları da beraberinde getirdi.
Bunların yarattığı deprem bir yana sabah toz duman dağılınca daha büyük bir rezaletin listelerde gizlendiği ortaya çıktı. Herkes Edirne, Şişli, Bakırköy, Beşiktaş, Maltepe'de ne olacağını merak ederken, en büyük şoku İstanbul'un müstesna semtlerinden Eyüp'ün sakinleri yaşadı. 
25 gün önce adaylığı açıklanan, binlerce kişinin katıldığı aday tanıtım toplantısıyla CHP'nin adayı olarak tanıtılan Hüseyin Selami Çelebioğlu'nun ismi listeden çıkartılmış yerine başka bir isim konmuştu. 

MYK ve Parti Meclisi'nde kimsenin dikkatini çekmeyen, bu nedenle tartışılmadan geçen bu değişiklik Eyüp'de bomba etkisi yaptı. Bu değişikliğin kimin tarafından yapıldığı, sehven mi yapıldığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun haberi olup olmadığı da öğrenilemedi.

İşin ilginç ve ironik yanı ise, listeden adı çıkartılırken Eyüp'ün adayı Çelebioğlu Mustafa Sarıgül ile Eyüp'te binlerce kişinin katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapıyordu. habereyup

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153