banner171

Belediye Çalışanları Vialand’de Buluştu…

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Belediye çalışanlarıyla inşaatı devam eden Yeşilpınar Vialand şantiye binasında buluştu.

Belediye Çalışanları Vialand’de Buluştu…

Ülkemizin en büyük ve kapsamlı tema, alışveriş ve eğlence merkezi olacak Vialand’ın inşaat çalışmaları hızla sürerken, Eyüp Belediye Başkanı şantiye binasında Eyüplülerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Vialand’daki şantiye binasında dün akşam Belediye mimar, mühendis ve doktorları ağırlayan Başkan İsmail Kavuncu, sabah kahvaltısında da diğer tüm belediye çalışanlarıyla buluştu. Bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları ve vizyon projelerini bir sunum eşliğinde aktaran Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp’ün yepyeni bir silüete kavuştuğunu belirterek şunları söyledi: “İlçemizde yapım çalışmaları devam eden Vialand, Eyüp Nikah Sarayı/Kültür Merkezi, yeni Belediye Binası, Alibeyköy Spor Kompleksi Eyüp’e bambaşka bir vizyon kazandıracak… Ayrıca Rami’de yapılacak Şehir Müzesi ve Kütüphanesi inşaatına da yakında başlanacak… Bu projeler, gerek kültür ve sanat aktivitelerinin artması, gerek bölgede önemli bir ihtiyacın giderilmesi, gerekse, ekonomik, sosyal, turistik gelişim açısından çok önemli… Bütün bu projelerimizle birlikte ekonomik canlanma, istihdamın artması da Eyüplü esnaflarımıza yansıyacak. Vizyon projelerimizi ve yaptığımız hizmetleri sizlerle buluşarak anlatmak istedim.Sizlerin desteğiyle büyük bir Eyüp Sultan ailesi olarak böyle güzel projelere imza atıyor olmak çok büyük mutluluk… Ben ekip ruhuna çok inanırım… Bizdeki bu çalışma azmi, bu Eyüp Sultan sevgisi olduğu sürece birlikte çok daha güzel çalışmalara imza atarız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153