banner171

Bu Benim Eserim“e Ödül

Bu Benim Eserim Proje Çalışması"nda başarı elde eden Eyüplü öğrenciler, Eyüp Spor Salonu'nda yaptıkları projeleri sergiledi.

Bu Benim Eserim“e Ödül
Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde düzenlenen ilköğretim öğrencilerine yönelik "Bu Benim Eserim Proje Çalışması"nda başarı elde eden Eyüplü öğrenciler , Eyüp Spor Salonu'nda yaptıkları projeleri sergiledi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK irliğinde ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen "Bu Benim Eserim Proje Çalışması"nda Eyüp'teki okullar 17 bin 800 proje arasında ilk iki yüze girerek önemli bir başarı elde etti.

İstanbul genelinde resmi okullar arasında da Eyüp 4. sırada yeraldı. Serginin açılışına Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk ve öğrenciler katıldı .

Açılışın ardından minik öğrencilerin folklor gösterisi büyük beğeni topladı. Başkan Kavuncu, projeleri ve çalışmaları gerçekleştiren öğrencileri tebrik etti. Tek tek stantları gezen Başkan hem öğrencilerin yaptığı çalışmaları hakkında bilgi aldı hem fotoğraf çektirdi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153