banner171

Eyüpspor'a moral ziyareti

Başkan Kavuncu Eyüpspor'u ziyaret etti

Eyüpspor'a moral ziyareti

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Spor’un Bahariye Tesisleri’nde Eyüp Spor ve Futbol Akademisi’ni ziyaret etti. Eyüp Belediye Başkanı ve Eyüp Spor Onursal Başkanı İsmail Kavuncu tesislerde futbolculara Kızılcahamam maçı öncesi moral verdi.

Eyüp Spor alt yapıda gençlerle bir araya gelen Başkan Kavuncu, gençlerle top oynadı. Başkan İsmail Kavuncu,"İlçeye ne kadar spor tesisleri yaparsanız gençlerimizi o kadar kötü alışkanlıklardan kurtarırsınız. Biz de hep bu yatırımlarımızı çocuklarımız için yaptık. Son olarak Eyüp Spor’un Coca Cola Akademi Ligi’ne katılmasını sağladık. Bu liglerde U-14, U-15, U-16, U-17, U-18 takımlarını kurduk ve Süper Lig’in önemli takımlarıyla mücadele etmelerini istedik. İnanıyorum ki geleceğin sporcuları artık Eyüp’ten çıkacak. Şu an Futbol Akademisi’nde 146 lisanslı futbolcu ve futbol okulumuzda da 270 öğrenci eğitim almaktadır" dedi.

Gençlerin ardından Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp Spor yöneticileri ve futbolcularıyla bir araya geldi. Eyüp Spor Kulübü Başkanı Şevket Sever, Futbol Akademisi Genel Koordinatörü İbrahim Keserel’in de hazır bulunduğu ziyaretin ardından Başkan ve ekibi mini maç yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153