banner171

Eyüp'te 44 Yeni Hafız İcazetlerini Aldılar

Eyüp Müftülüğü Emniyettepe Yatılı Kız Kur’an Kursu 2011-2012 Hafızlık İcazet Merasimi, Emniyettepe Kız Kur’an Kursu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eyüp'te 44 Yeni Hafız İcazetlerini Aldılar
 Emniyettepe Yatılı Kız Kur’an Kursu, hem konferans salonunun açılışını hem de mezuniyet töreni etkinliğini birlikte yaptı. Etkinliğe Merkez Valisi Necati Şentürk, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,  Milletvekili İsrafil Kışla, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, İl Müftü Yardımcısı Mehmed Yaman,  İlme Hizmet Vakıf Başkanı Necati Molder,  İlme Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yard. Ve Eğitim Sorumlusu Mustafa Çelik, Emekli İstanbul Müftüsü Selahattin Kaya, Kemal Malkoç, Abdullah Ustaosmanoğlu, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. 

Emniyettepe Yatılı Kız Kur’an Kursu’ndan 44 hafız mezun olurken tören, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ardından protokol günün anlam ve önemine değinen birer konuşma yaptı. 

Başkan İsmail Kavuncu,  “Çok anlamlı ve güzel bir günde birlikteyiz. Emniyettepe Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun yapmış oldukları çalışmalara teşekkür ederiz. Buradaki kurstan 44 hafızımız yetişmiş. Hafız olan kızlarımızı bir kez daha tebrik edip kutluyorum.  Her yıl icazetini alan çocuklarımız var. Bu yıl Emniyettepe Yatılı Kız Kur’an Kursu hem kendi salonun açılışını hem de yeni hafızlarıyla çok güzel bir etkinliğe imza attı” dedi.

Etkinliğin sunuculuğunu yapan İlme Hizmet Vakfı yöneticilerinden İsmet Deliceoğlu, Eyüp Belediyesi’ne, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya ve Eyüp İlçe Kaymakamlığı’na katkılarından dolayı teşekkür etti. 
Konuşmaların ardından icazetlerini alan 44 kız öğrenci sahneye çıktı.  Mezun olan öğrenciler okudukları şiirle törende duygulu anlar yaşattı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2012, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153