banner171

Eyüp’te çaylar başkandan

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, geçen yıl başlattığı ‘Çaylar Başkan’dan’ projesini bu yıl da devam ettiriyor.

Eyüp’te çaylar başkandan
 Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, geçen yıl başlattığı ‘Çaylar Başkan’dan’ projesini bu yıl da devam ettiriyor. Proje kapsamında Kavuncu, Nişanca Mahallesi’ndeki Nişanca Kıraathanesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Nişanca Mahallesi’nde oturan vatandaşlarla sohbet eden, çay kahve için Kavuncu, bu mahallede gerçekleştirilen hizmetleri anlattı. Nişancalılar da mahalleleriyle ilgili sorunları, sıkıntıları dile getirdi ve merak ettikleri konuları sordu. Kavuncu, “Vatandaşlarımızın sorunları bizim için çok önemli. Bu sorunları çözmek için bizler varız. Bütün müdürlüklerimiz, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu, güzel bir yaşam sürdürmeleri için uğraş veriyor.

Alt ve üst yapı sorunları çözülmüş, yeni projeleri hayata geçirilmiş, sorunları minimum düzeye indirilmiş bir Eyüp için çabalıyoruz.” dedi. Her sabah 08.30-09.30 arası Halk Meclisi’nde semt sakinlerinin dilek ve şikâyetlerini dinlediğini söyleyerek, “İletişim çok önemli, belediyeye gelerek bizlere yüz yüze sorunlarınızı anlatmanız, bizimle diyaloga geçmeniz bizi hiçbir zaman rahatsız etmez kapımız her zaman halkımıza sonuna kadar açıktır.” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2013, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153