banner171

Eyüp’te Evi Yanan Aileye Başkan Sahip Çıktı…

İstanbul’da aniden bastıran kış, kartopu oynayan çocukları sevince boğarken bazı evlere ateş düşürdü…

Eyüp’te önceki gece yaşanan fırtına sonrası evleri yanan Ekitir ailesine bugün Eyüp Belediyesi sahip çıktı. Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Sakarya Mahallesi’nde evi yanan Ekitir ailesini ziyaret ederek dede Remzi Ekitir’e müjdeli haberler verdi.

Ekitir ailesinin, Eyüp’teki ihtiyaç sahibi ailelerden biri olduğunu ve daha önce erzak, kömür ve eğitim desteğinde bulunduklarını belirten Başkan İsmail Kavuncu şunları söyledi:  “Sakarya Mahallemizdeki bu olayı duyduğumda çok üzüldüm. Ekitir ailesini bizzat ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.  Ailemize güzel bir ev tuttuk. Yarın içini dayayıp döşeyeceğiz. Remzi abiye iş vereceğiz. Emel yavrumuz artık yaşıtları gibi mutlu bir yaşam sürdürebileceği güzel bir eve kavuşacak. Konuşma zorluğu çeken yavrumuzun tedavisini de yaptıracağız. Ayrıca eğitim giderlerini de bizzat üstleneceğiz.

Benim de beş kızım var, çocukları çok severim onlar benim başımın tacı. Bizzat kendim ilgileneceğim. Biz her zaman birbirine yardımın, sevginin, birlik ve beraberliğin yaşandığı Eyüp Sultan ailesiyiz. Birimizin canı yandığında hepimizin yanar. Dün gece de Kemerburgaz’da yollarda kalan ailelerimize destek olduk. Yolda mahsur kalan vatandaşlarımızla birlikte kar küredik, fen işleri müdürlüğümüzün çalışmalarına bizzat katıldım gece 12’ye kadar.”

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2012, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153