banner171

Eyüp'te Kültür Merkezi’nin Temeli Atıldı...

Eyüp Belediyesi’nin kültür projelerinden biri daha hayata geçiriliyor . Güzeltepe Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün yapıldı.

Eyüp'te  Kültür Merkezi’nin Temeli Atıldı...
 Temel atma törenine, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İl Genel Meclisi Üyesi, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Güzeltepe Muhtarı Haydar Penez, Eyüp protokolü ve Güzeltepeliler katıldı.
 
Güzeltepe’nin en güzel mevkiine yapılacak kültür merkezinin açılış kurdelesi kesilmeden önce bir konuşma yapan Muhtar Haydar Penez, “Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya özverili çalışmaları nedeniyle” teşekkür etti.
 
Başkan İsmail Kavuncu da Güzeltepe Kültür Merkezi inşaatının bu sene Mayıs ayında bitirileceğini belirterek, “Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben Muhtarımıza ve tüm Güzeltepelilere çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Seçimlerde biliyorsunuz aday olmuyorum. İlçemizin eğitim ve kültürüne büyük katkıları bulunan Eyüp Belediyesi’nde de danışman olarak birlikte görev yaptığımız İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşımız Remzi Aydın, Ak Parti’den Eyüp Belediye Başkanlığı’na aday. O da eğitime ve kültüre destekleriyle tanınmaktadır. İnşallah seçimlerden sonra da Eyüp’te bu güzel hizmetler artarak sürecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Temel atma töreni yapılan Güzeltepe Kültür Merkezi, kültür, konferans salonları, kafeteryaları, hobi atölyeleri, sergi, tiyatro salonlarıyla son derece modern bir yapı olacak.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153