banner171

Eyüp’te Okullararası Satranç Turnuvası

Eyüplü gençler, ilçede düzenlenen Okullararası Satranç Turnuvası’nda hünerlerini sergiledi.

Eyüp’te Okullararası Satranç Turnuvası
 Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Eyüp Belediyesi ile Türkiye  Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciği’nin katkılarıyla gerçekleştirdiği turnuvaya, Eyüp’teki 24 okul katıldı. Turnuva minikler, küçükler,yıldızlar ve gençler olmak üzere 4 kategoride gerçekleşti.

Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul  hakemlerinden Mehmet Çetin’in yönettiği turnuvada 101 öğrenci kıyasıya mücadele etti.
Turnuvada, miniklerde 1. İslambey İlkokulu, 2.Güzeltepe İlkokulu, 3.ise Emniyettepe İlkokulu oldu. Miniklerde bireysel derecede ilk üçe yine   İslambey İlkokulu öğrencileri  Efdal Aygenç, Mert Ali Şahin ve  Ege Sünbül girdi.
Küçüklerde takım olarak 1.Güzeltepe Ortaokulu, 2. Eyüp Sultan Ortaokulu, 3.ise Hacı Arif Bey Ortaokulu oldu. Küçüklerde bireysel sıralama ise şöyle; 1.Osman Selim Özkan,  2.Alican İpek, 3.ise Aleyna Demir.
Yıldızlarda ise 1.’lik Şehit Öğretmenler Ortaokulu’ndan geldi. 2.Halit Derviş Ortaokulu, 3.Otakçılar Ortaokulu oldu. Yıldızlarda  bireysel sıralama ise şu şekilde: 1.Murat Güler,  2.Bedirhan Kulaz,  3.Ufuk Günbek.
Gençlerde ise 1. Eyüp Anadolu Lisesi ,    2. Otakçılar lisesi,  3.ise  Eyüp Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Bireysel dereceler ise 1. Murat Burhan Arslan 2.Hasan Oğuz,  3. Muhammet Akyüz oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2013, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153