banner171

Eyüp'ün Vizyon Projelerini Anlattı

Başkan, Yeşilpınar Vialand şantiye binasındaki toplantıda görsel bir sunum eşliğinde hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Eyüp'ün Vizyon Projelerini Anlattı

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar ve Belediye Meclis üyelerine vizyon projelerini anlattı.


Ülkemizin en büyük ve kapsamlı tema, alışveriş ve eğlence merkezi olacak Vialand'ın Eyüp'ün en önemli vizyon projelerinden biri olduğunu belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları da sunum eşliğinde aktardı.

Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı/Kültür Merkezi'nin bu yıl Haziran ayında hizmete gireceğini kaydeden Başkan Kavuncu şunları söyledi:

"Yapımı bitmek üzere olan Alibeyköy Spor Kompleksi Eyüp'e bambaşka bir vizyon kazandıracak… Ayrıca Rami Kışlası Şehir Müzesi ve Kütüphanesi inşaatına da yakında başlanacak… Bu projeler, gerek kültür ve sanat aktivitelerinin artması, gerek bölgede önemli bir ihtiyacın giderilmesi, gerekse, ekonomik, sosyal, turistik gelişim açısından çok önemli… Bütün bu projelerimizle birlikte ilçemizdeki istihdam imkanları da artacak.

ESEM projesiyle başlattığımız işsiz gençlerimize ücretsiz meslek edindirme kurslarımıza devam eden ya da Belediyemiz Beyaz Masa bölümüne CV'lerini bırakan işsiz vatandaşlarımızı bu vizyon projelerimizde değerlendireceğiz. Yeni Belediye hizmet binamızın inşaatına da başlandı. Eyüp, yapılan bu projeler ve çalışmalarla yepyeni bir silüete kavuştu. Bu çalışmalarımız devam edecek…"
Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak da toplantıda yaptığı konuşmada, Eyüp Sultan'da gerçekleştirilen çalışmaların sevindirici olduğunu belirterek, "Eyüplüler her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır… İlçemizdeki hem resmi kurumlar hem de STK, dernekler, vakıflar vb. ve tüm vatandaşlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duyguları içerisinde çalışıyor, ortaya çok güzel projeler çıkıyor" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153