banner171

Gümüşhaneliler Feshane'de buluştu

4. Geleneksel Gümüşhane Günleri, Gümüşhane Valiliği ile İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu'nca haftasonu Feshane'de düzenlendi.

Gümüşhaneliler Feshane'de buluştu
 Etkinliğin açılışına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve vatandaşlar katıldı.
Süleyman Soylu, açılışta yaptığı konuşmada, 81 vilayeti gezen biri olduğunu belirterek, ''Türkiye'nin bütün zenginliklerini, güzelliklerini hisseden ve onunla beraber her gün yenilenen bir kardeşiniz olarak söylemek istiyorum ki Türkiye'de çok güzel yerler var. Gümüşhane, hem tarihi hem doğasıyla hem manevi iklimiyle memleketimin en güzel yörelerinden bir tanesidir'' dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da Gümüşhaneli dostlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''İstanbul bütün şehirlerle kardeştir. Gümüşhane, o kardeşlerimizin en değerlilerindendir'' dedi.

Her şehirle İstanbul'un bir bağı bulunduğuna işaret eden Mutlu, ''Şehirlerimiz Feshane'de İstanbul'la buluşuyor. Bu vatan topraklarındaki en büyük gücümüzün birliğimiz ve beraberliğimiz olduğuna inanıyoruz. Bugün buradaki toplantıyı Gümüşhane'nin İstanbul'la buluşması olarak görüyoruz'' diye konuştu.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Mutlu ve Gümüşhane Valisi Mayda, açılış kurdelesini keserek, stantları gezdi. Etkinlikte ayrıca halk oyunu gösterisinin yanı sıra Eyüp Belediyesi mehter takımı konser verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2013, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153