banner171

Milletvekili Benli: “İnsanı Esas Alan Belediye Başkanımıza Teşekkür Ediyorum”

Milletvekili Benli: “İnsanı Esas Alan Belediye Başkanımıza Teşekkür Ediyorum”

Milletvekili Benli: “İnsanı Esas Alan Belediye Başkanımıza Teşekkür Ediyorum”
 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı ziyaret ederek gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri ile faaliyetleri hakkında bilgi alan AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli; “Yaptığı çalışmalarda insanı esas alan belediye başkanımıza, Eyüp'ü insana yönelik hassasiyetlere sahip bir belediye haline dönüştürdüğü için teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli dün Başkan Remzi Aydın’ı makamında ziyaret etti. Benli, Başkan Aydın ile bir süre görüşerek Eyüp Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Benli ayrıca yapılan hizmetleri yerinde görmek üzere önce Eyüp Belediyesi’nin down sendromlu çocuklara yönelik açmış olduğu ESER binasını (Engelli Sürekli Eğitim Ve Rehberlik Merkezi) ve Kadın Sığınma Evi’ni ziyaret etti.
“YAPILAN HİZMETLERİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM”
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Benli "Devletlerin en önemli görevlerinden biri temel hak ve hürriyetlerin korunmasına yönelik tedbirler almak. Bireysel şiddete dur demek, boşanmalar ya da aile içi şiddet sonrası ortaya çıkan mağduriyetlerin önüne geçmek, bedensel ve zihinsel engellilerin sorunlarına deva bulmak gibi pek çok mağduriyet, devletin yerinde müdahaleleriyle giderilebilir. Daha huzurlu bir toplum istiyorsak önce bireysel mağduriyetleri gidermeliyiz. Bu itibarla hizmetlerinde İnsanı esas alan belediye başkanımıza, Eyüp'ü insana yönelik hassasiyetlere sahip bir belediye haline dönüştürdüğü için teşekkür ediyorum” dedi.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sayın milletvekilimizin yaptığımız çalışmaları görerek takdir etmesi, bizim de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. İnsana yatırım en öncelikli amacımız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin yaptığımız her işte önce insan diyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153