banner171

Mutluluğun 40’ı Çıktı

Eyüp Belediyesi evliliklerinde 40 yılı dolduran 40 çift için özel bir etkinlik düzenledi. Eyüp Sultan Meydanı’nda toplanan çiftler daha sonra özel olarak süslenmiş klasik araçlar ile Pierre Loti Tepesi’ne çıktı. Mutlulukta 40 yılı geride bırakan çiftler ve aileleri, akşam da kendileri için düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Mutluluğun 40’ı Çıktı

Eyüp Belediyesi evliliklerinde 40 yılını dolduran 40 çift için özel bir etkinliğe imza attı. 40 yıllık evlilikleri ile çevrelerindeki insanlara da örnek olan çiftler Eyüp Sultan Meydanı’nda buluştu. Buradan kendileri için özel olarak hazırlanmış klasik araçlarla Pierre Loti’ye çıkan çiftler eşsiz Haliç manzarasıyla unutulmaz bir gün geçirdiler.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI 
Oldukça renkli görüntülere sahne olan organizasyonda, mutlu evliliklerinde 40 yılı deviren çiftler akşam saatlerinde de Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi’nde aileleri ile birlikte kendileri için özel olarak hazırlanan yemeğe katıldılar.

BAŞKAN AYDIN; “UZUN EVLİLİKLER GENÇLERE ÖRNEK OLMALI” 
Mutluluğun ve uzun evliliğin sırrını, sabır, saygı ve sevgi olarak anlatan Eyüplü çiftler, kendileri için düzenlenen böyle bir etkinlikte yer almaktan duydukları memnuniyeti belirttiler. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da bu özel günde çiftleri yalnız bırakmadı. Yaşlı çiftlerle uzun süre sohbet eden Başkan Aydın, bu gibi uzun evliliklerin günümüz gençlerine örnek olması gerektiğini söyledi. Eyüp Meydanı’nda bir konuşma yapan Başkan Aydın, çiftleri tebrik ederek, “Çok Cumalardan bereket almışsınız. Eviniz de yuvanız da bereketlenmiş. Bizlere örnek olursunuz inşallah. Bizler de sizler gibi mutlu, huzurlu, ailenin birliğini devam ettiren aileler oluruz. Sizleri her anlamda örnek alıyoruz” diye konuştu. Programa, AK Parti İstanbul milletvekili Sevim Savaşer, İstanbul milletvekili adayı Mehmet Er, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu ile AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153