banner171

Ordulular, 19-22 Nisan’da Feshane’de Buluşacak…

Baharın gelmesi ile birlikte İstanbul ve Eyüp ilçesindeki dernek federasyonlarının Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’deki tanıtım günleri başladı.

Ordulular, 19-22 Nisan’da Feshane’de Buluşacak…

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın katılımıyla gerçekleşen “Hatay Günleri “nin ardından İstanbullar, diğer illerin tanıtım günleriyle de farklı lezzet ve kültürleri yaşayacak. Feshane’de Nisan ayında da Ordulular etkinliği gerçekleştirilecek. Ordu Dernekler Federasyonu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’yu makamında ziyaret ederek düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi ve Yönetim Kurulu üyeleri 19- 22 nisan tarihlerinde düzenleyecekleri “Ordulular Günü” ile hem hemşerileriyle hem de İstanbullarla biraraya gelecek. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, derneklerin önemine değinirken, kültürlerin yaşatılmasının önemli olduğunu birlik ve beraberlik duygularının daha iyi sağlandığını söyledi. Feshane günlerinin ardından derneklerin pikniklerine katıldığını anlatan Başkan İsmail Kavuncu, dernek pikniklerinin samimi bir ortamda geçtiğini, birlik, beraberlik duygularının bu tür etkinliklerle perçinlendiğini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153