banner171

Yemyeşil Bir Eyüp İçin Elele

Eyüp Belediyesi, “Yemyeşil Bir Eyüp” sloganıyla başlattığı kampanyayı kış aylarında da sürdürüyor...

Yemyeşil Bir Eyüp İçin Elele
 Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun Esentepe ve Silahtarağa mahallesindeki çiçek dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Esentepe Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Başkan, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Esentepe mahallesinde okul inşaatını da inceleyen Başkan, çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.  
Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, sokak sokak dolaşarak vatandaşlara çiçek tohumu dağıtıyor. Apartmanlardan aşağıya inemeyen hanımların ricasını kırmayıp uzattıkları sepetlere çiçek tohumlarını yerleştiren Başkan İsmail Kavuncu, büyük ilgi topladı.
Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcılarıyla birlikte sokakları tek tek gezerek evlere, işyerlerine, yolda yürüyen vatandaşlara, esnaflara minik saksılar içerisinde yüzlerce çiçek tohumu ve saksısı dağıtan Başkan Kavuncu, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Esentepe Mahallesi’nden yürüyerek Silahtarağa Mahallesi’ne geçen başkan burada semt pazarını ziyaret etti.  Pazar alışverişi öncesi başkan mahalle sakinlerinin çocuklarına çikolata dağıttı.  Semt pazarında hem pazarcılarla hem de vatandaşlarla sohbet eden başkan, Pazar denetimini yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153