banner171

Gaziosmanpaşa CHP’de 13 Haziran hesapları

Gaziosmanpaşa CHP’de 13 Haziran hesapları

CHP ilçe örgütünde İlçe başkanı Yılmaz Yıldırım'ın istifasından sonra sular bir türlü durulmadı. Yıldırım’ın aniden istifasından sonra ilçe örgütü kendi içinden bir başkan seçme girişimde bulundu. İlçe sekreteri Akif Altın'ın ilçe başkanı olması beklenirken1.turda 7 oy alan Akif Altın’a ikinci turda ancak 2 oy çıkınca bu turda en çok oy alan Recep Bakır’ın seçildiğini öğrendik.

CHP Gaziosmanpaşa ilçe başkanı olarak 19 Mayıs kutlama afişlerinde Recep Bakır’ın ismini görünce başkan artık görevine başladı derken, görüştüğüm ilçe örgütünden önemli ve etkili bir isim ilçede suların daha durulmadığını söyleyerek Recep Bakır'ın seçilmesinden sonra yönetimden 5 istifa olduğu; istifalar sonrası tüzük gereği yönetim düştüğünü söyledi.

Şu günlerde CHP Gaziosmanpaşa ile alakalı çok fazla spekülasyon duyuyorum ve nedense seçime kadar kalıcı bir ilçe başkanı atanamayacağı öngörülüyor hepsinde. Ben bunu anlamakta zorlanıyorum çünkü  kamuoyunda CHP’nin İstanbul’da ve Gaziosmanpaşa’da geçen seçimlerden daha iyi oy alacağı beklentisi var.

Bazı CHP’liler bu konuda daha ileri giderek 13 Haziran sonrasında oluşacak yeni duruma göre zaten kongrelerin yapılacağını söyleyerek, şu anda kim atanırsa atansın geçici olacağını , 13 haziran seçiminden sonraki kongrede gerçek kalıcı adayın seçilebileceğini söylüyorlar.

Geçenlerde görüştüğüm eski bir CHP milletvekili ise şu anda olağanüstü kongre için imza toplandığını söyleyerek, 12 Haziran seçimlerinden hemen sonra CHP’de ciddi değişmeler olacağını söyledi.

Sevgili CHP'liler , bunların hepsinin hikâye olduğunu , CHP nin son derece güçlü bir şekilde kenetlendiğini ve seçime asıldığını söyleyebilirsiniz ,ancak unutmayın ki şu anda GOP CHP ilçe başkanı koltuğu “ en azından kamuoyu tarafından “ boş görünüyor ve bu parti açısından hiç de hayra alamet değildir.
Bu durum nedense bana çok önemli bir atasözümüzü hatırlattı “Dere geçerken at değiştirilmez “ diye.Atalarımız ne güzel söylemişler


YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153