banner171

20.000 GAZİOSMANPAŞALI’YA AŞURE İKRAMI

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları yaptıkları organizasyonla tarflı-tarafsız herkesten büyük takdir aldı. Bu sene 4.’sü düzenlenen Geleneksel Aşure Programında 20.000 Gaziosmanpaşalı’ya aşure ikramında bulundu

20.000 GAZİOSMANPAŞALI’YA AŞURE İKRAMI
 Daha önceki yıllarda 10.000 olan ikram sayısı bu sene 2 katına çıkarılarak “Biz buradayız ve iddialıyız” dedi ve diğer siyasi parti teşkilatlarına gözdağı verdi.
 Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı ve Karadeniz Mahallesi Pazar çıkışında düzenlenen programa halkın ilgisi yoğundu. Dualarla ve İlçe Başkanı Bilal AY’ın konuşmasıyla başlayan program önce Gop Meydan ve ardından Karadeniz Mahallesinde aşureler ikram edilerek son buldu. Aşure ikramının yanında Muharrem ayının önemini anlatan el ilanı dağıtıldı.
               
Konuya ilişkin Ulusal ve Yerel Medyaya açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Serhan Karataş;
“Muharrem ayındayız. Bu ayda bir yanımız Kerbela vakıası ile yas tutuyor bir yanımız İbrahim (a.s.)’ın ateşten kurtulması ile sevinç içerisinde. Hüznün ve sevincin bir arada olduğu ender zaman dilimi içerisindeyiz. Aşure ise Muharrem ayının simgesidir. Bizler bu hüznü ve bu sevinçleri millet olarak unutmamak için 4 yıldır böyle bir organizasyonun içerisindeyiz.  Ve her sene halkımız daha çok teveccüh içerisinde. Bizde bu ilgi ve alakaya binaen bu sene hedefimizi büyüttük ve 2 farklı noktada 20.000 kişiye çıkarttık ikram sayımızı. Rabbimize hamdolsun bu ağır yükün altından da alnımızın akıyla çıktık. Siz Kıymetli Medya Mensuplarımızın huzurunda bu devasa programda emeği geçen Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Halkımıza da bu yoğun ve harkulade ilgisi için de ayrıca memnuniyetimizi sizlerin aracılığıyla dile getiriyoruz. Rabbimin izni ve inayetiyle önümüzdeki 2014 yerel seçimlerde de bu Gençlik gücünün sonuna kadar çalışacak ve Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni ve Gaziosmanpaşa halkını hak ettiği yönetime kavuşturacaktır. Teşekkür ederim.”
Diyerek sözlerini tamamladı. Tamamlanan aşure programının ardından İlçe Başkanı Bilal AY ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhan KARATAŞ tebrikleri kabul ettiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2012, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153