banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma meclisi yaptı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Meclisi'ni Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma meclisi yaptı.
 Danışma Meclisine , İlçe Başkanı Av. İsmail ERGÜNEŞ, Belediye Başkanı Dr. Erhan EROL, ,İlçeden  Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyemiz Av Temel BAŞARAN ve misafir İl Yönetim Kurulu Üyeleri ,Belediye Başkan Yardımcıları,Meclis Üyeleri Ve  teşkilatımız Hazır Bulundular.

Açılış Konuşması İçin Kürsüye Gelen İlçe Başkanı Av. İsmail ERGÜNEŞ Danışma Meclisi Hınca Hınç Dolduran Teşkilat Mensuplarına  Sinevizyon gösterisi ile Eğitim ve Sağlık alanında yapılan hizmetleri teker teker anlattı.

Eğitim alanında 4 yılda 11 okulun yıkılıp yeniden yapıldığı daha modern ve derslik sayılarını artırarak Gaziosmanpaşaya  kazandırıldığına değinen İlçe Başkanı 2012 yılının son çeyreği ve 2013 yılında da 9 okulun yeniden yıkılıp yapılacağı ve bu projelerin ihale aşamasında olup kısa zamanda başlanacağının müjdesini verdi.
İmam Hatip okulları ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Gaziosmanpaşa’da12 İmam Hatip açarak (4 Lise 8 Ortaokul )kayıt edilen öğrenci sayısının 4176 ulaşıldığını,komşu ilçelerde ve İstanbul geleninde ençok İmam Hatip açan ilçe olduklarını belirtti.

Halka hizmet hakka hizmet mantığı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İlçe Başkanı Av.İsmail ERGÜNEŞ ; Sağlık 
alanında ilçeye yapılan hizmetlerin 4 yılda büyük aşama kaydedildiğini ifade ederek ;
Bu kapsam da Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesinin Yüklenici Müteahhit Firmadan Sağlık Bakanlığına devredildiği ve en kısa zamanda Halkın hizmetine gireceğinin Müjdesini veren İlçe Başkanı,  Mevlana mahallesinde TEM kenarında yapılmakta olan 250 Yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde %25 bölümünün de tamamlandığını bildirdi.

Aynı zamanda İstanbul’da 5 tane bulunan Ağız Diş Sağlığı Hastanelerinin birtanesinin Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesinde olduğunu hatırlatan İlçe Başkanı Av İsmail ERGÜNEŞ,Hizmetler durmadan artarak devam edeceğini  belirterek büyük bir alkış alarak kürsüden ayrıldı.

Belediye Başkan Yardımcıları Sn Arif PARLAKKILIÇ,Dr.Yılmaz ÖZKAN ve Suat ALKAN Belediye’nin  faaliyetleri ile ilgili sunumlarını sinevizyon gösterisi şeklinde teşkilata aktarıldı.

Belediye Başkanı Dr Erhan EROL teşkilat tarafından sorulan ve merak edilen konuları tek tek yanıtlayarak Gaziosmanpaşa’ya  da yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirme yaptı.
Kentsel Dönüşüme değinen Belediye Başkanımız Dr Erhan EROL : En kısa zamanda Gaziosmanpaşa da Kentsel Dönüşümü büyük bir açılışla gerçekleştirileceğinin müjdesini  paylaştı.

Selamlama konuşması yapmak için kürsüye gelen İl Sorumlusu Av Temel BAŞARAN yerel yönetimler yasa teklifi le ilgili teşkilata bilgilendirdikten sonra kürsüden ayrıldı

Kapanış Konuşmasını yapmak üzere mikrofonu eline alan İlçe Başkanımız Av İsmail ERGÜNEŞ Teşkilat Mensuplarına teşekkür ederek DURMAK YOK YOLA DEVAM sloganıyla konuşmasını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2012, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153