banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Seçim Çalışmasına Sevgi yürüyüşü ile final yaptı

AK Parti Adayları Binlerce Kişi İle Gaziosmanpaşa'da Sevgi Yürüyüşü Yaptı

Ak Parti Gaziosmanpaşa Seçim Çalışmasına Sevgi yürüyüşü ile final yaptı
 7 Haziran 2015 Genel seçimleri öncesi aylardır sahada çalışan Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı,bugün Hürriyet mahallesi,Barbaros hayrettinpaşa mahallesi,Sarigöl Mahallesi ve Merkez Mahallesi olmak üzere 12 bin metre mesafe kat ederek " sevgi yürüyüşünü"binlerce partililerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Sevgi Yürüyüşüne;Ak Parti Gaziosmnapaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal,Milletvekili Hüseyin Bürge,Milletvekili adayı İsmail Ergüneş,Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta,İle Sorumlusu Ferhat Sakalli,kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz,belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.



AK Parti Gaziosmnapaşa İlçe Teşkilatı tarafından düzenlene ‘Sevgi Yürüyüşü’ne AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları çıkarma yaptı
Yürüyüşe katılan AK Parti Milletvekili adayı İsmail Ergüneş, 7 Haziran seçiminin demokrasi için kritik bir eşik olduğunu ifade ederken, Milletvekili Hüseyin Bürge ise, “400 milletvekili ile bu seçimi de geçeceğiz ve iktidar olacağız. İlk sivil anayasayı da biz yapacağız” dedi.
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal; Bizler 13 yıldır iktidarda olmamıza rağmen aslında iktidarın yıpranması gerekirken, tam aksine yeni söylemleri ve yeni Türkiye’yi söyleyen sadece ve sadece AK Parti. 7 Haziran’dan sonra yeni Türkiye inşasında ikinci yarı için her şey hazır. İşte teşkilat hazır, halkımız hazır. 7 Haziran demokrasi için muhteşem bir eşik olacak” şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tasin Usta; ‘Sevgi Yürüyüşü’nü gerçekleştiriyoruz. Artık seçimlere saatler kala teşkilatımızın heyecanı zirvede. Coşkusu zirvede. İşte gördüğünüz gibi arkada binlerce kişi bugün ki bu coşkuya ortak olmak, bu heyecana ortak olmak için burada. 7 Haziran seçimlerinde bir kez daha bu aziz milletimiz, hakkın, adaletin ve milli iradenin yanında tavır sergileyecek” diye konuştu.


Sevgi yürüyüşün de vatandaşlarla birlikte esnaf ziyareti de gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında vatandaşlara karanfil dağıtıldı. Balkonlardan aşağıya bırakılan sepetlere karanfil bırakılması ise renkli görüntüler oluşturdu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 01:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153