banner171

Ak Parti'den Gaziosmanpaşa Çıkartması...

30 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarını devam eden Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Ak Parti'den Gaziosmanpaşa Çıkartması...
 İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, kadın kolları ve teşkilat mensupları ile birlikte bu kez Eski Edirne Asfaltı, Hürriyet Mahallesi sakinlerini ziyaret ettiler. Hürriyet Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta; burada esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyip Gaziosmanpaşa için yapacakları çalışmaları anlattılar.
Ziyaretler sürüyor
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve teşkilat mensupları 6. His Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarına ve hastalarına karanfiller dağıtılarak destek ve duaları istendi. 
DSC_0191.JPG görüntüleniyor

Anlamlı Ziyaret
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve mahalle teşkilatı Yeni Mahalle’de Ceyhan ailesine konuk oldular. Şükran Ceyhan için taziye ziyaretinde bulundular. Şükran Ceyhan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilediler. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153