banner171

ALİ GÜLTİKEN GAZİOSMANPAŞA'DA

ALİ GÜLTİKEN GAZİOSMANPAŞA'DA

ALİ GÜLTİKEN GAZİOSMANPAŞA'DA
 Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı,  Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi’nin  ortaklaşa yürüttüğü, ilçedeki öğrencilerin spora aktif katılımlarını sağlayarak sporun faydalarını tabana yaymak, öğrencilere rekabet içinde paylaşmayı öğreterek olimpiyat ruhu kazandırmak  ve öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak okullarda suç oranını azaltmayı hedefleyen   “Yaşam Boyu Spor Projesi” 2008 yılından bu yana devam etmektedir. Projeden faydalanan öğrenci ve öğretmen sayısı 30.000' e ulaşmıştır.
Yasam boyu Spor Projesi kapsamında geçtiğimiz yıllarda ilçemize Tanju ÇOLAK, Kerem GÖNLÜM, Rasim KARA, Rıdvan DİLMEN, Ertuğrul SAĞLAM, Metin TEKİN gibi ünlü futbol ve teknik adamları ile Türk atletizmine olimpiyatlardaki ilk gümüş madalya kazandıran, Türkiye ve Avrupa rekoru sahibi orta ve uzun mesafe koşucusu Elvan ABEYLEGESSE  ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yedek Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul İl Başkanı Yemen EKŞİOĞLU, müsabakalarda başarı göstererek  dereceye giren  öğrencilerimize madalya, kupa ve plaketlerini vermek amacıyla  geldi.
7 Aralık 2013 tarihinde ilçemizdeki 24 ortaokul katılımı ile başlayan Yıldız  Erkekler Futbol Turnuvası  finali  22 Ocak 2014 Çarşamba günü  saat 11:00 ‘de (bugün) gerçekleştirildi. Dostluk ve saygının öne çıktığı müsabakalar sonucunda finalde yarışma şansını Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu ve Barboros Hayrettin Pasa Ortaokulu elde etti. Zevkli geçen maç sonrasında finalin sahibi penaltı atısları ile Gazi Ahmet Muhtar Paşa  Ortaokulu oldu.

Bu yıl da ödül törenine Beşiktaşlı Eski Milli Futbolcu ve Türkiye'nin en iyi golcülerinden Ali GÜLTİKEN katıldı. Öğrencilerimiz Beşiktaşlı eski milli futbolcuya büyük ilgi gösterdi, Ali GÜLTİKEN’in ise öğrencilerle kurduğu diyalog herkesi çok memnun etti.

İlçe Kaymakanı Seddar YAVUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet BAKIRCI ve  Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Kadir ÇAKIR’ın katıldığı etkinlikte Kaymakam; Ali GÜLTİKEN’e ithafen öğrencilerimize örnek olduğu, onların sevinçlerini paylaştığı, örnek davranışlar sergilediği ve öğrencilerimize iyi bir model olarak katılımları ile onları onure ettiği için teşekkür etti ve Yaşam Boyu Projesine katkılarından dolayı Ali GÜLTİKEN’e plaket taktim etti.

Renkli görüntülerin bulunduğu etkinlik madalya, kupa ve plaket takdiminden sonra sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153