banner171

Amatör Kulüpler Başkan Usta ile bir araya geldi

Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın düzenlemiş olduğu Amatör Spor Kulüpler Birliğine verdiği birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldiler.

Amatör Kulüpler Başkan Usta ile bir araya geldi
 Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın düzenlemiş olduğu Amatör Spor Kulüpler Birliğine verdiği birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldiler.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ilk önce kulüp başkanlarıyla tanışıp sıkıntılarını isteklerini tek tek dinleyerek not aldı. İlk önce söz alan Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer Gaziosmanpaşa'daki kulüplerimizin en büyük sıkıntılarında biri olan yeşil sahalardaki sağlık ekiplerinin eksik oluşu ve sahalarımızın kulüplerimize yetersiz kalmasıdan bahsetti, Gaziosmanpaşa belediyesi artık kulüplerimize yardım ve malzeme konusunda tek yetkili kurum olmuştur diyerek sözlerini bitirdi ve sırasıyla tüm spor kulüpleri başkanları tek tek sorunlarını dile getirdiler. 

Belediye Başkanı Usta aldığı notlarla tek tek cevap vererek şunları söyledi. Öncelikle bu akşamki toplantımıza katıldığınız için tüm spor kulüplerimizin başkanlarına ve yardımcılarına teşekkür ederim. Kulüp Başkanlarımızın mesajlarını bu akşam en iyi şekilde almış bulunmaktayım başkanlığım döneminde spor ve sporcularla her zaman birlikte olmak istiyoruz göreve geldiğimiz ilk aylarda acilen yapılması gereken ve ilçemizi temsil eden Gaziosmanpaşa Stadını o tarlaya dönüşmüş halinden çıkarıp ilçemizdeki kulüplerimize hizmet edecek hale getirdik, daha evvelki yıllarda Gaziosmanpaşa'da kişi başı düşen yeşil alan yeri O.28 metrekaredir. Bu nedenle kentsel dönüşümle beraberinde kalacak olan boş araziler içinde çocuklarımızın gençlermizin spor yapabilecek alanlar inşa edeceğiz, sahası olan ve sahası olmayan kulüplerimizle ihtişarelerde bulunup sahası olmayan kulüplerimiz zaman zaman para karşılığında sporcularına idman yaptırıyorlar bunların hepsinden haberimiz var, bunun için ne gerekiliyorsa derhal gereği yapılıp bir ortak nokta bulucağımızdan eminim. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak her daim sporla sporcularımızla hep birlikte olmak istiyoruz diyerek sözlerini noktaladı.
 
Dayanışma yemeğine katılanlar şöyle oluştu.  

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı:  Hasan Tahsin Usta. 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı : Beşir Açıkca - Zekeriya Eroğlu                                                                                  Gaziosmanpaşa İlçe Spor Müdürü : Naci Usta
Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Başkanı: Murat Yılmazer
Gaziosmanpaşa Amatör Külüpler Birliği Başkan Yardımcısı : Mustafa  Koral
Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Genel Sekreteri : Mustafa Türlü
Albayrakspor, Alemdarspor, Beşyüzevlerspor, Büyük ümitlerspor, Küçükköy Kültürspor, Ceylanspor, Çayırgücüspor, Fişekspor, GOP Bağlarbaşıspor, GOP Barbaros Hayrettinpaşaspor, GOP Dobrucaspor, Havataşspor, Karadenizspor, Venüsspor, Gaziosmanpaşaspor, Küçükköyspor, Pazariçi Köprülüspor, Sarıgöl Birlikspor, Şemsipaşaspor, Yeni Özkartalspor, Yıldıztabya spor, K.Karabekir Mevlanaspor, Karlıtepespor, Gaziosmanpaşa Belediye Gençlikspor, Akbulut Gençlik Karatespor: Havuzbaşı İ.Ö. okulu, Plevne Lisesi, İlhan Arasspor, Gaziosmanpaşa Aydınspor,  Küçükköy karatespor, Gaziosmanpaşa Atlantikspor, Samurai gymnasium spor, Gaziosmanpaşa taekmanda spor, Karate do antrenörleri, Milli Sporcular Kulübü, Gaziosmanpaşa Gurbet Vücutgel ve kondisyon kulüpleri katıldılar.

Haber: Ali Rıza Subaşı

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153