banner171

Başbakan;G.O.Paşa Belediye Başkanı Erhan EROL'a Teşekkür etti...!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Alibeyköy Meydanı'nda düzenlenen "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mecidiyeköy-Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Temel Atma Töreni"nde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr.Erhan EROL’a teşekkür ederek, Ak Parti’den Başkanlığa aday olan Hasan Tahsin Usta Gaziosmanpaşa’ya “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerini iletti .

Başbakan;G.O.Paşa Belediye Başkanı Erhan EROL'a Teşekkür etti...!
AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Türkan Dağoğlu, İlçe Başkanımız Şahin Pirdal ve Belediye Başkanı Erhan Erol, birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da canlı yayınla katıldığı Mecidiyeköy-Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey metro hattının temel atma törenine katıldı.

Temel atma töreninde konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Türkan Dağoğlu; bugün İstanbul’da hatta Türkiye’deki bütün halkımıza hizmet edecek bir hayalin gerçekleştirilmesiyle hep beraber temel atma törenindeyiz.
Gelişmiş Ülkelerde gördüğümüz zaman bunlar bizim Ülkemizde ne zaman olacak diye hayal ederken,Ancak O Ülkelerin bile elli senede sahip olduğu bu hizmetlere, Türkiye Recep Tayyip Erdoğan Sayesinde “On” senede sahip oldu. Artık temeller atıldığı yerde kalmıyor,bunların hizmete açıldığı tarihi belirliyorsunuz,biz Türk halkı olarak ve Gaziosmanpaşa’nın Halkının vekili olarak teşekkür ediyoruz.Bunlar ancak güçlü hükümetlerin yapacağı hizmetler bu neden başta Başbakanım olmak üzere bütün hükümete,Gaziosmanpaşa halkı olarak  Sağ olun var olun diyoruz dedi.
BAŞBAKAN ERHAN EROL'A TEŞEKKÜR ETTİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Alibeyköy Meydanı'nda düzenlenen Temel Atma Töreni"nde konuştu; Gaziosmanpaşa’da Mevcut belediye başkanımız Erhan Erol’a bugüne kadar yaptığı hizmetler dolayısıyla 'teşekkür ediyorum' ve kendileri artık önümüzdeki dönem için affını istedi,bizde ısrarlarına karşı daha dayanamadık.
GAZİOSMANPAŞA HASAN TAHSİN USTA'YA EMANET
Ve bu dönemde de,Hasan Tahsin Usta’yı Aday olarak belirledik,İnşallah önümüzdeki dönem Gaziosmanpaşa’da yola Hasan Tahsin Ustayla devam edeceğiz dedi.Daha sonra İlçe Başkanı Şahin Pirdal’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Gaziosmanpaşa'ya Metro Geliyor…


 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153