banner171

Başkan EROL;Saldırıyı Bu Sözlerle Kınadı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan EROL;Gaziosmanpaşa'daki saldırıda dün şehit olan polis memuru Menfur saldırı sonucu görevini ifa ederken şehitlik makamı ile şereflenen polis memurumuz Mücahit Daştan’ın acısı ilçemizi yasa boğmuştur.

Başkan EROL;Saldırıyı Bu Sözlerle Kınadı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol Gaziosmanpaşa Meydanı’nda meydana gelen hain saldırı sonucu şehit edilen polis memuru Mücahit Daştan’ın evine taziye ziyaretinde bulundu. Dr. Erhan Erol, taziye ziyareti çıkışında yaptığı açıklamada bir baş sağlığı ve kınama mesajı yayınladı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Şehitimize Allah'tan rahmet, ailesine, tüm Emniyet camiasına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.”

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, hain terörist saldırısı sonucu şehit edilen Polis memuru Mücahit Daştan’la ilgili bir baş sağlığı ve kınama mesajı yayınladı.

Hain terörist saldırısı sonucu şehit edilen Polis memuru Mücahit Daştan’ın evine taziye ziyaretinde bulunan Dr. Erhan Erol ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Gaziosmanpaşa’da yaşanan menfur saldırı sonucu görevini ifa ederken şehitlik makamı ile şereflenen polis memurumuz Mücahit Daştan’ın acısı tüm ilçemizi yasa boğmuştur. Bölücü terör örgütünün kahpe ve kalleş saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Şehitimize Allah'tan rahmet, ailesine, tüm Emniyet camiasına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu arada, olay esnasında yaralanan üç vatandaşımıza da acil şifalar diliyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153