banner171

Başkan Usta, G.O.Paşa Halkına Hizmet Eden Her Kurumun Yanındayız

Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın talimatıyla okul, cami ve cemevlerini ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini belirledi.

Başkan Usta, G.O.Paşa Halkına Hizmet Eden Her Kurumun Yanındayız
 Çalışma kapsamında otistik çocuklar eğitim merkezi, devlete ait anaokulları da dahil olmak üzere 53 eğitim kurumu, 73 cami ve 2 cemevi olmak üzere toplam 128 ziyaret gerçekleştirildi.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta, planlama yaparken katılımcı bakış açısını önemsediğini belirterek “Gaziosmanpaşa’da kamusal hizmetleri bir bütün olarak görüyor ve Gaziosmanpaşa halkına hizmet eden her kurumun yanında olmak istiyoruz. Biz ilçemizin diğer kurumlarına olduğu gibi eğitim kurumları ve ibadethanelerimize de destek olacağız.


Bu yüzden onların bize gelmesini beklemeden, biz onlara giderek ihtiyaçlarını tespit ettik. Belirlenen ihtiyaçlar kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlanacak, hangi ihtiyaçların belediye tarafından karşılanacağı ilgililerine bildirilecek. Stratejik plan hazırlıklarımıza başladık. Önümüzdeki 5 yılı planlarken, ziyaretlerimizde belirtilen ihtiyaçları da gözönüne alacağız” dedi. 

Yapılan ziyaretlerde kurum yetkilileri memnuniyetlerini dile getirmiş olup,  ziyaretlerde tespit edilen ihtiyaç ve eksiklikler bizzat belediye yönetimi tarafından etkin bir şekilde değerlendirilip, takip edilecek. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153