banner171

Bilal AY’ın Engelliler Haftası Mesajı

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal AY, Engelliler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda; “Engelliler bizim için özürlü değil, özel vatandaşlardır” dedi.

Bilal AY’ın Engelliler Haftası Mesajı
 İşte Bilal AY’ın Engelliler Haftası Mesajı



Bilindiği üzere ülkemizin nüfusunun %12.29'u engelli vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Engelliler Haftası engelliler ve aileleri ile birlikte 25,5 milyon insanı ilgilendirmektedir ve bu gibi günlerin engelli vatandaşlarımız için imkâna dönüştürülmelidir.

Milli Görüş için engelliler özürlü değil özel vatandaşlar statüsündedir ve onların hayatını kolaylaştırmak, iyi imkânlar sağlamak boynumuzun borcudur.

Milli Görüşün Tek Temsilcisi olan Saadet Partisi engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözme konusunda hassasiyet ve samimiyetini ispat etmiş bir partidir. Milli Görüş iktidarı olan 54. Hükümet döneminde en kapsamlı düzenlemelerin gerçekleştirilmiş, Başbakanlığa bağlı 'Özürlüler Dairesi Başkanlığı'nın ilk kez o dönemde kurulmuş, kamu ve özel sektördeki istihdam ise %2'den %'3e çıkartılmıştır.


Engelli vatandaşlarımızın eğitim, istihdam, ekonomik ve sosyal problemlerini çözme hususunda Milli Görüş iktidarının geçmişte yaptıkları bir teminattır ve 8,5 milyon engellinin refahı, mutluluğu ve saadeti için ülke kaynaklarını kullanarak olağanüstü gayret sarf etmek ise borcumuzdur ve 8.5 milyon engellinin mutluluğu saadet iktidarındadır.
Bu vesile ile Türkiye’nin özel vatandaşları olan engelli vatandaşlarımızın ve yakınlarının Engelliler Haftasını kutlar, geleceğin bugünden daha iyi ve engelsiz olmasını temenni ederim.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153