banner171

'Bu seçimi Gaziosmanpaşa kazanır’

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Mahmut Yeter ile birlikte Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

'Bu seçimi Gaziosmanpaşa kazanır’
 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları ve AK Parti Kadın Kolları ile birlikte Eski Edirne Asfaltı'nda esnafları ziyaret eden Usta esnafın sorunlarını dinleyerek esnafın sorularını cevapladı.
Gaziosmanpaşa'da sıkılmamış tek bir el, ziyaret edilmemiş tek bir hane kalmayana kadar çalışacaklarını söyleyen Usta, ‘Esnafımızın soruları önerileri bizler için yeni dönemde çok önemli biz esnafımız ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye geliyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle Gaziosmanpaşa’da 30 Mart'ta sandıktan zaferle ayrılacağız. Gaziosmanpaşa’da yeni bir vizyon ve büyük bir azimle çalışmak için hizmete talibiz. Gelin ilçemizi birlikte yönetelim. Gaziosmanpaşa’mızı birlikte değiştirelim. Bizler kararlılıkla yola çıktığımız bu hizmet kervanında Sizlerle birlikte başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Bizim için asıl olan sizlerin memnuniyeti ve hayır dualarınızdır.’ dedi. 
Eski Barbaros Hayrettin Paşa Mahalle Muhtarı Cemil Aslan’ı da ziyaret eden Usta Gaziosmanpaşa ile ilgili istişarelerde bulunarak projelerini anlattı. Ev ziyaretlerine ara vermeden devam eden Usta Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde iki ev ziyaretinde bulundu. Oldukça sıcak geçen ortamda ailelerle, özellikle hanımlara yönelik Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerini anlatan Usta, ‘Gaziosmanpaşa’ya hizmet sevdalısı olduğunu söyleyerek siyaset değil hizmet yapmaya talibiz. Gördüğümüz ilgi, alaka ve sevgiye layık olmaya aynısı ile karşılık vermek için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz.’ Diyerek sevgi gösterileri arasında mahalleden ayrıldı. 


Hürriyet Mahallesi’nden Usta’ya tam destek

Seçim çalışmalarına Hürriyet Mahallesi’nde devam eden Usta Hürriyet Mahallesi Beraat Camii'nde vatandaşlarla hasbi hal edip mahallenin genel sorunlarını dinledi.

Gaziosmanpaşa ve Hürriyet Mahallesi için yapacağı projeleri vatandaşlarımızla istişare etti. AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Türkan Dağoğlu, İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve teşkilat mensupları ile birlikte Hürriyet Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Hürriyet Mahallesi esnafını ziyaret eden Usta, esnafın sorunlarını dinleyerek hayır dualarını aldı. Hürriyet Mahallesi ilgili projelerimizi anlatan Usta ‘İnşallah güveninize layık olacağız.Hürriyet Mahallemizde ki sorunları biliyoruz. Gerçekleştireceğimiz projeler ile sıkıntıları birlikte beraber çözeceğiz. Halkımızın sevgisi, samimiyeti halkımıza ve Gaziosmanpaşa’mıza hizmet sunma aşkımızı bir kat daha arttırıyor. Gaziosmanpaşa’mızda insan merkezli siyasetimizle ‘Sosyal Belediyecilik’ çıtamızı daha da yükseklere taşıyacağız. Seçim sonrası daha iyi, daha modern bir Gaziosmanpaşa’yı hep birlikte inşa edeceğiz. Bizler belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Önerilerinizi, eleştirilerinizi elbette dikkate alacağız. AK Parti belediyelerinin hizmetleri daha da güçlenerek devam edecektir. Sizlerin teveccühünü aldıktan sonra ilçemize hizmet seferberliğini başlatacağız. Sosyal projelerimizi hayata geçirerek, Hürriyet Mahallesi sakinlerinin ve ilçe halkının hizmetine sunacağız.’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153