banner171

BÜYÜKLERDEN SEVGİ ELİ

“OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ALALIM RİSK ALTINDA KALMAYALIM” PROJESİ BAŞLADI

BÜYÜKLERDEN SEVGİ ELİ

“OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ALALIM RİSK ALTINDA KALMAYALIM” PROJESİ

Gaziosmanpaşa İlçe sınırlarımız içinde gelir düzeyi düşük bölgelerde ikamet eden okul öncesi eğitimi alamayan 2006 doğumlu tüm çocuklara Okul Öncesi Eğitim ve anne babalarına da veli eğitimleri verilecektir. 


Proje kapsamında Özel Anaokulları 1004 öğrencimizin kırtasiye malzemelerini temin etmiş ve anasınıfı açılacak okullarımıza malzemeler ulaştırılmıştır. Proje 3 Mart 2012 cumartesi günü başlayacak olup 8 Haziran da sona erecektir.

Projenin amacı; ekonomik yetersizlikler ve ilçe nüfusuna oranla anasınıfı sayılarının azlığı nedeniyle okul öncesi eğitimi alamayan çocuklara ve ebeveynine ulaşarak, erken dönemde alınacak eğitimin öneminin bilincini arttırmaktır. Bu yolla hem çocuklara okulöncesi eğitimi ortamı sunmak hem de çocuklarımızın ileride risk altında bulunmalarının önüne geçmek hedeflenmektedir.

Proje, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sayın Seddar YAVUZ ve İlçe Belediye Başkanı Dr.Erhan EROL’un katılımıyla 3 Mart 2012 Cumartesi günü Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda saat:10:00’da düzenlenen açılış töreni ile başlatılmıştır.






YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153