banner171

CHP GOP Aday Adayı Ferhat Epözdemir;'Gaziosmanpaşa benim ailem'

CHP GOP Aday Adayı Ferhat Epözdemir basınla buluştu.

CHP GOP Aday Adayı Ferhat Epözdemir;'Gaziosmanpaşa benim ailem'
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ferhat Epözdemir, basın mensuplarıyla buluştuğu kahvaltıda, siyasal ve politik görüşlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel anlamda da farklılığını ortaya koydu.

Epözdemir: “Gaziosmanpaşa benim büyük ailem”

Ferhat Epözdemir, “Ben Gaziosmanpaşa’da belediye başkanlığı yapmayı, İstanbul’un her hangi bir sahil ilçesinde yapmaya tercih ederim. Oturmuş bir işleyiş olduğu için belki oralarda belediye başkanlığı yapmak daha kolaydır. Ancak Gaziosmanpaşa’da her yerde bulunmayan bir şey var. Gaziosmanpaşa’da, Türkiye’nin tamamından bir renk, bir nakış var. İşte bu kadar zengin kültür ve yaşam birlikteliğini aynı ortamda harmanlanarak, ortaya birbirini seven ve birbirileriyle barışık yeni bir manzara çıkarma fırsatı Gaziosmanpaşa’da var. 

İşte ben buna talibim. Bana ‘İstanbul’un ilçeleri arasında bir tercih yap, nereyi istersen seni orada aday gösteririz deseler’ ben yine Gaziosmanpaşa’yı tercih ederim. Çünkü Gaziosmanpaşa benim büyük ailem” dedi.


“Gaziosmanpaşa’da deniz zaten var. Gaziosmanpaşa’da Deniz’in ruhu var” 

Yerel yönetim seçimleri yaklaşırken bazı aday adaylarının denizle kıyısı olmayan yerlere, deniz getirme sözü verdiklerini ve kendisinin de buna benzer bir söz verip vermeyeceği yönünde sorulan bir soruya, Epözdemir çok net bir yanıt verdi.

Epözdemir, “Gaziosmanpaşa’da deniz zaten var. Gaziosmanpaşa’da Deniz’in ruhu var” dedi. Bir zamanların öğrenci lideri ve ismi 68 kuşağı ile özdeşleşen Deniz Gezmiş gibi düşünenlerin Gaziosmanpaşa’da yaşadığını ifade eden Epözdemir, “Merkezinde insan olan; sosyal ve siyasal anlayış, Deniz Gezmiş ismini de bu güne taşıyan anlayış ve inançtır... Biz bu anlayışın ve inancın kavgasını veriyoruz” diyerek, “Önemli olan Deniz’in anlayışı, inancı ve mücadelesidir. Bu anlayış, bu inanç ve bu mücadele, Gaziosmanpaşa’da vardır. Deniz’in ruhu Gaziosmanpaşa’dadır” dedi.

Gaziosmanpaşa’nın 1 Nisan günü cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetileceğine olan inancını dile getiren Epözdemir, “1 Nisan 2014 günü Türkiye’de şaka olmayan tek şey, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel yönetim zaferi olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 09:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa.korkmaz
mustafa.korkmaz - 11 yıl Önce

g.o.paşada deniz bendeniz.olsa olsa ancak taşlı tarla olur.adı üzere.sallama recebe çarpar.medeni hali gazi osman paşa plevne kahramanı.ama sen senelerdir ne salladın boş vaadler.adam gibi adam olsa ekibinde kurban olayım atatürke.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153