banner171

DAHA TEMİZ BİR GAZİOSMANPAŞA İÇİN EKİPLER İŞ BAŞINDA

DAHA TEMİZ BİR GAZİOSMANPAŞA İÇİN EKİPLER İŞ BAŞINDA

DAHA TEMİZ BİR GAZİOSMANPAŞA İÇİN EKİPLER İŞ BAŞINDA

Temiz ve sağlıklı bir çevre için gece gündüz çalışan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde toplu temizlik çalışması gerçekleştirdi. 8 cadde ve 139 sokakta gerçekleştirilen çalışmalarda, gelişigüzel atılan çöp ve atıklar toplandı, sokaklar özenle süpürüldü, çevre kirliliğinin önüne geçildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde düzenli olarak sürdürdüğü saha denetimi ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra 16 mahallede toplu temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, cadde ve sokakları pırıl pırıl hale getirdi. Temiz ve sağlıklı bir çevre için çöpler toplandı, sokaklar süpürüldü, sokağa atılan eski ev eşyaları araçlara yüklenerek kaldırıldı. Ekipler, çöp konteynerlerini de temiz hale getirmek için dezenfekte etti. Vatandaşların memnuniyetle karşıladığı çalışmalar diğer mahallelerde de devam edecek.

“KOMŞULARIMIZI, GOP SIFIR ATIK UYGULAMAMIZI KULLANARAK, ÇEVRE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM’’

Tüm Gaziosmanpaşalıları, çevre temizlik çalışmalarına destek olmaya davet eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, “Komşularımız, sokaklarda karşılaştıkları olumsuz durumları, belediyemizin 444 0 467 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya GOP Sıfır Atık Mobil Uygulamamız üzerinden ekiplerimize bildirilebilirler” dedi. Bahçetepe, duyarlılık gösteren vatandaşlara da teşekkür etti.

Gop Sıfır Atık uygulamamızı, telefonunuza indirmek için tıklayınız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153