banner171

Dr. Erhan Erol, Hasan Tahsin Usta'ya başarılar diledi

Gaziosmanpaşa’nın geleceğine katkıları büyük olacaktır.

Dr. Erhan Erol, Hasan Tahsin Usta'ya başarılar diledi
 AK Parti’den 2004 yılında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçilen ve iki dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Dr. Erhan Erol, 30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Parti adayı Harita Yüksek Mühendisi Hasan Tahsin Usta’ya başarılar diledi. Doğup büyüdüğü Gaziosmanpaşa’ya 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ettiğini söyleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yeni dönemde Hasan Tahsin Usta’nın da aynı duygu ve düşüncelerle AK Belediyecilik bayrağını daha da yükseğe çıkaracağına inandığını söyledi.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un mesajı şöyle:

Belediye Başkanlığım döneminde 10 yıl boyunca, doğup büyüdüğüm Gaziosmanpaşa’ya en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ettik. İlçemin en çok ihtiyaç duyduğu alanlarda hemşerilerime hizmetlerin en iyisini sunmaya çalıştık. Özellikle de Gaziosmanpaşa’nın en öncelikli ihtiyacı olan kentsel dönüşümde büyük merhaleler kat ettik. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da büyük destekleri ve katkılarıyla bugünkü düzeyine getirdiğimiz kentsel dönüşüm bundan sonra da aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülecek, Gaziosmanpaşa 2023 hedeflerine en üst seviyede ulaşacaktır.

AK Belediyecilik anlayışıyla Gaziosmanpaşa’ya verdiğimiz hizmetlerin bu aşamasında bayrağı devretme zamanımıza 2 aylık bir süre kaldı. Hizmette devamlılığın esas olduğuna, zamanı gelen herkesin görevini gönülden devretmesi gerektiğine, yaşanan bu yenilenmelerin her zaman olumlu sonuçlanacağına inanıyorum. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde halkımızın da teveccühleri ile Gaziosmanpaşa’da Ak Belediyeciliğin devam edeceğine, partimizin Belediye Başkan Adayı Harita Yüksek Mühendisi Hasan Tahsin Usta’nın, Gaziosmanpaşa’ya verdiğimiz hizmetleri daha da ileriye taşıyacağına inancım tamdır. 

Sayın Usta’ya, çıktığı bu hayırlı yolda başarılar diliyorum.

Allah bu yolda hizmet eden herkesin yar ve yardımcısı olsun…

Dr. Erhan Erol
Belediye Başkanı

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153