banner171

Dr. Erhan Erol'a Fahri Hemşerilik Beratı

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a Fahri Hemşerilik Beratı verdi.

Dr. Erhan Erol'a Fahri Hemşerilik Beratı
Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u makamında ziyaret ederek ilçenin Fahri Hemşerilik Beratı’nı takdim etti. Gaziosmanpaşa’da çok sayıda Sürmeneli olduğunu söyleyen Başkan Usta, Sürmenelilere ve Trabzonlulara verdiği destek nedeniyle Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u hemşerileri olarak kabul ettiklerini söyledi.

Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta’nın ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Gaziosmanpaşa’da olduğu gibi İstanbul’da da birçok Trabzonlu ve Sürmeneli var. İstanbul’da Karadeniz kültürünü daha büyük organizasyonlarla duyurmanız gerekir. Bizler de size destek vermekten memnuniyet duyarız” dedi.

Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, Fahri Hemşerilik Beratı’nı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a sunduktan sonra bir de Sürmene’ye özel bıçak seti hediye etti.


Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153