banner171

Gaziosmanpaşa Belediye Başka adayı her yerde herkesle beraber

Karadeniz Mahallesindeki seçim çalışmalarına iki gün devam eden Hasan Tahsin Usta ve Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı gördükleri ilgi ve sahiplenme karşısında tekrar gelme sözü vererek başka mahalle çalışmalarına yönelebildi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başka adayı her yerde herkesle beraber
Ak noktada üye kaydedip rozet takan Hasan Tahsin Usta, Ak parti mahalle başkanları ile bir araya geldi. Erzurum Çat Derneğini ziyaret eden Usta yoğun programı arasında davetleri kırmayarak Karadeniz Mahallesinde ev ziyaretlerinde de bulundu.
Usta Başkan, KAS-DER’li gençlerin programına katıldı…
KAS-DER’li gençlerin düzenlediği Peygamber S.A.V Efendimizi anma programına Ak parti İlçe Teşkilatından bir grupla birlikte katılan Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta Kastamonulu gençleri böyle bir programı gerçekleştirdiği için kutladı. KAS-DER başkanı ve yönetimini de tebrik eden Hasan Tahsin Usta Peygamberimizi ve Kastamonu’nun saf temiz insanlarına öven bir konuşma yaptı. Usta, ülkemizde yaşanan kötü olayların ve ahlak dışı olayların içinde hiçbir Kastamonulunun olmadığını biliyoruz. Bu özelliğiniz sizi daha çok sevmemizi sağlıyor dedi. 
Hasan başkan “MALATYALILAR SİZİNLE” pankartı ile karşılandı.
Cuma namazını Gaziosmanpaşa Merkez camisinde kılan Hasan Tahsin Usta, Hemen Akabinde hastane ziyaretlerine ve Karadeniz mahallesi seçim çalışmalarına devam etti.
Akşamda Karadeniz Mahallesinde Malatyalılar Derneğini ziyaret eden Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta “MALATYALILAR SİZİNLE” pankartı ile karşılandı. Malatyalıların yoğun sevgi gösterisine aynı şekilde karşılık veren Hasan Tahsin Usta gördüğü ilgi, alaka ve sevgiye layık olmaya aynısı ile karşılık vermek için elinden gelen her şeyi yapacağına söz verdi.  

Mustafa Yeşil Mezarı başında anıldı…
Görevi başında henüz 15 günlük belediye başkanı iken şehit edilen iyi, yürekli, sevgi dolu insan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Mustafa Yeşil ailesi, Ak Parti Belediye başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ile dostları arkadaşları ve partililer tarafından mezarı başında anıldı. 
Yapılan duaların ardından Mustafa Yeşil’ine abisi kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Hasan Tahsin Usta’da yaptığı konuşmada “Allah herkese böyle sevgi ile anılmayı nasip etsin” dedi. 
Ak Parti her sokakta bir Seçim İrtibat Bürosu (SİB) açtı
Ak Parti Karadeniz Mahalle Teşkilatı hemen hemen her sokakta bir SİB açarak bir rekora imza attı. 
Mustafa Yeşil’i Mezarı başında anma programının ardından Karadeniz Mahallesi Merkez SİB açılışı yapıldı. Türkiye’de hiçbir partinin, hiçbir mahallede bu kadar çok Seçim İrtibat Bürosu açmadığı Karadeniz Mahallesinin bir ilçe gibi hareket ederek her sokakta bir SİB açtığının vurgulandığı açılışta. Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve İlçe Başkanı Şahin Pirdal birer konuşma yaptı. Referandumda %77 oy alındığını belirten Usta Bu seçimde Karadeniz Mahallesi % 80’i hedefliyor dedi.
Konuşmaların ardından Karadeniz Mahallesi merkez SİB açılışı kurdelesi kesilerek açıldı.
Daha sonra Karadeniz Mahallesinin tamamını kapsayan “SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ” gerçekleştirildi. Sevgi yürüyüşünde Karadeniz Mahallesi sokaklara döküldü, camlara çıktı, balkonlardan sarktı. Hasan Tahsin Usta’yı bağrına bastı. 
Hasan Tahsin Usta Karadeniz Mahallesi sakinleri ve Ak Parti mahalle teşkilatı ile gerçekleştirdiği sevgi yürüyüşü sonunda; “İnşallah sizlerin desteğiyle Gaziosmanpaşa’da 30 Mart'ta sandıktan zaferle ayrılacağız. Gaziosmanpaşa’da yeni bir vizyon ve büyük bir azimle çalışmak için hizmete talibiz. Gelin ilçemizi birlikte yönetelim. Gaziosmanpaşa’mızı birlikte değiştirelim. Bizler kararlılıkla yola çıktığımız bu hizmet kervanında Sizlerle birlikte başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Bizim için asıl olan sizlerin memnuniyeti ve hayır dualarınızdır” diyerek sevgi gösterileri arasında mahalleden ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153