banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesinden Emniyete yeni tesis

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından Karlıtepe Mahallesi’nde bulunan Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’nin yetersiz görülmesi üzerine yenisini yapıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesinden  Emniyete yeni tesis
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından Karlıtepe Mahallesi’nde bulunan Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’nin yetersiz görülmesi üzerine yenisini yapıyor.


İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz’un katıldığı temel atma töreninde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Sayın Valim, öncelikle İlçemize teşrifinizden dolayı hoş geldiniz, şeref verdiniz. Rabbim bugüne kadar yaptığımız hizmetlerde ve bundan sonraki yapacağımız hizmetlerde Allah yardımcımız olsun diyorum. Sayın Valim, sağlık ve eğitimde olduğu gibi emniyetle ilgili de elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Şu ana kadar Emniyet Müdürlüğümüze yaptığımız iki tane binamızı tamamladık.


Yine Emniyet Müdürlüğü binası Belediyemiz tarafından tahsis edilip aynı şekilde gerekli ihtiyaçları karşılandı. Bugün de Gaziosmanpaşa Çocuk Büro Amirliği hizmet binası temellerini atıyoruz. İnanıyorum ki bu zamana kadar olduğu gibi burada da emniyet birimlerimizdeki görevli arkadaşlar, ilçemize ve insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceklerdir. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

Temel atma töreninde konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a ve emeği geçen herkese destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından kurban kesildi ve İlçe Müftüsü İsa Gürler dua okudu. Vali Emniyet Müdürü Sayın Selami Altınok, İlçe Kaymakamı Seddar Yavuz ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol birlikte temel atma butonuna basarak, Çocuk Büro Amirliği yeni hizmet binası inşaatına ilk harcı döktü. Daha sonra Vali Emniyet Müdürü Sayın Selami Altınok ve beraberindeki protokol üyeleri Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
BEŞ AYDA TAMAMLANACAK
Kayıp Çocuk Kısmı, Sosyal Hizmet Kısmı, Adli Büro Kısmı, İdari Büro Kısmı, Suç Önleme Kısım, Avukat Görüşme Odası, Teşhis Odası, Mağdur ve Mağdur yakınları için bekleme Odası gibi en az yedi bölüme ihtiyaç duyulan Çocuk Büro Amirliği, mevcut haliyle düzeltilmesi mümkün olmadığı için beş ay içinde çok katlı olarak yeniden inşa edilecek.
Çocuk Büro Amirliği, Karlıtepe Mahallesi aynı alan içerisinde yeni imar durumuna göre bodrum kat, zemin kat ve bir normal kat olarak yapılacak. Yeni hizmet binasının bodrum katında iki adet nezarethane, teşhis odası, avukat görüşme odası, arşiv, teknik oda, WC ve banyo, zemin katta adli kısım ve müracaat büroları, bekleme salonu, mutfak, birinci normal katta ise beş adet büro bulunacak. Söz konusu bina, toplam 281,65 metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153