banner171

Gaziosmanpaşa Evliya Çelebi’de Kan Bağışı Kampanyası

Evliya Çelebi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasında 60 ünite kan toplandı.

Gaziosmanpaşa Evliya Çelebi’de Kan Bağışı Kampanyası

Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezi ekibi tarafından Okul Salonuna kurulan mobil istasyonda gerçekleştirilen çalışmada Dr.Hasan Gürbüz, hemşire Tuğba Akaydın, hemşire Emine Sevim, Gürkan
 
Akmut, ve Nurettin Korkmaz görev yaptı.
 
 
 
Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bayram Kundakçı, Zeki Olgun, Burhan Özsoy ve Şeref Koç,  Okul Müdürleri Yaşar Başalmaz, Mehmet Ertekin ve Bilal Arslan, Karadeniz Mahallesi Muhtarı Mustafa Furuncu ile çok sayıda Öğretmen ve öğrenci velisinin katıldığı kan bağışı kampanyasına mahalle sakinleri de yoğun ilgi göstermiştir.
 
 
 
Kampanyaya ev sahipliği yapan Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Al yaptığı açılış konuşmasında “kan bağışı hayat kurtarır” sloganıyla Türk Kızılay’ıyla birlikte yaptıkları kampanyanın önemine dikkat çekerek bu vesile ile öğrencilerin ve velilerin kan bağışı konusunda bilgilendirilmesi ve duyarlılığın arttırılmasını amaçladıklarını belirtti. Kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerini ifade etmiştir.
 
 
 
Gazi Osmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Kundakçı “kan bağışının hayat kurtardığını ancak ülkemizde kan bağışı noktasında yeterli ilginin olmadığını belirterek bu tür kampanyaların bu eksikliği gidermede önemli bir role sahip olduğunu ifade ederek tüm katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür etmiştir.”
 
 
 
Ekip, kan bağışı için gelen vatandaşların sağlık kontrolleri ve kan sayımlarını yaptıktan sonra uygun bağışçıların kan bağışlarını kabul etti.
 
 
 
Öğrenci velilerinden Gülsüm Gültepe çocuğunun okulunda böyle bir etkinliğin yapılıyor olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek veliler olarak kan bağışı yapmalarına vesile olan yetkililere teşekkür etti.
 
 
 
Kan Bağışı için gelen Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezi ekipleri gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını bu tür bağışlarla birçok hayatın kurtarılacağını belirtti. Kampanyaya ev sahipliği yapan Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Müdürlüğü nezdinde Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153