banner171

Gaziosmanpaşa Hastanesi’nden “Minimini Birlere” Sağlık Taraması

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’nun himayelerinde Gaziosmanpaşa Hastanesinde yapılan etkinlik ve 134 öğrencinin sağlık taramasından geçirilmesi ile başladı.

Gaziosmanpaşa Hastanesi’nden “Minimini Birlere” Sağlık Taraması

Gaziosmanpaşa Hastanesinde gerçekleşen, Fatih Rotary Kulübünün organize ettiği ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’nun himayelerinde yapılan çalışma kapsamında Türkiye genelinde 10 bin öğrencinin sağlık taramasından geçirileceği belirtilen program Gaziosmanpaşa Hastanesinde yapılan etkinlik ve 134 öğrencinin sağlık taramasından geçirilmesi ile başladı.

Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde yapılan tanıtım toplantısına İstanbul Valisi’nin eşi Gül Mutlu, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz ve eşi, Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Azak, Rotary Kulüp UR 2420. Bölge Guvernörü Rtn. Fatih R. Saraçoğlu, Fatih Rotary Kulübü Başkanı Gülten Çaltıl, Gaziosmanpaşa Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı, Fatih Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır ve tedavi görecek öğrenciler ile aileleri katıldı.

Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Azak, hastane olarak birçok alanda sosyal sorumluluk projeleri yürüttüklerini ifade ederek, Minimini Birler projesi içerisinde yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Rotary Kulüp UR 2420. Bölge Guvernörü Rtn. Fatih R. SARAÇOĞLU da yaptığı konuşmada, İstanbul’da 250 bine yakın İlköğretim 1. Sınıf öğrencisi bulunduğunu kaydederek, proje kapsamında sağlık sorunu olan çocukları taramadan geçirmek istediklerini ifade etti.

Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’da projenin özellikle dar gelirli aile çocuklarının sağlık taramasından geçirilmesini hedeflediğini ifade ederek projeyi yapanlara ve katkıda bulunan kurumlara teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153