banner171

Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne SANATÇILARDAN KALP HASTALARINA DESTEK

Gaziosmanpaşa Hastanesi 3 Temmuz Pazar günü sosyal içerikli bir etkinliğe imza atıyor. ÜNLÜ SPORCU VE SANATÇILARDAN KALP HASTALARINA DESTEK

Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne SANATÇILARDAN KALP HASTALARINA DESTEK

ÜNLÜ SPORCU VE SANATÇILARDAN KALP HASTALARINA DESTEK

 *Gaziosmanpaşa Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi Ünitesi ve Kulüp Kalbim tarafından geçirmiş oldukları kalp rahatsızlıkları dolayısıyla anjiyo, stent ve by-pass ameliyatı olan hastaların katılacağı, 2. Geleneksel Yaza Merhaba Buluşmasına, ünlü sanatçı ve sporcular destek verecek.

 Gaziosmanpaşa Hastanesi 3 Temmuz Pazar günü sosyal içerikli bir etkinliğe imza atarak, “Kulüp Kalbim” üyelerini Boğaz Turuna götürecek.

 
“Kulüp Kalbim” üyelerinin davetli olduğu “Yaza Merhaba Buluşması” na katılanlar, Hem boğaz turu yapıp hem de günübirlik gerçekleşecek geziye Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü Sorumlusu Doç. Dr. Denyan Mansuroğlu ile Kardiyoloji Bölümü Sorumlusu Doç. Dr. Nuri Kurtoğlu, bölüm doktorları, hemşireler ve sağlık personeli katılacak.

 Gaziosmanpaşa Hastanesi önünden saat 09.00’da özel otobüslerle başlayacak olan “Yaza Merhaba Buluşması” aynı gün sona erecek. Gezi ile ilgili bir açıklama yapan Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümünden Doç. Dr. Denyan Mansuroğlu “ Biz; hekimi, hastası ve sağlık personeliyle büyük bir aileyiz. Gaziosmanpaşa Hastanesi olarak bu tür sosyal etkinliklerle birlikteliğimizi güçlendiriyoruz. Amacımız şehir yaşamında yorulan kalplerimizi güçlendirmek, yeni zorluklara karşı hazırlıklı hale getirmek” dedi.

 PROGRAM
TARİH = 3 Temmuz 2011, Pazar
Saat   = 10.00 (Hareket)

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153