banner171

‘Gaziosmanpaşa için laf değil hizmet üretiyoruz’

Seçim çalışmalarını sürdüren Usta, İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve teşkilat mensupları ile birlikte oldukça kalabalık bir ekiple çalışmalarını Kazım Karabekir Mahallesi’nde sürdürdü.

‘Gaziosmanpaşa için laf değil hizmet üretiyoruz’
 Kazım Karabekir Mahallesi’nde vatandaşlarla hasbi hal ederek ‘Sevgi Yürüyüşü’ gerçekleştiren Usta vatandaşların kendisine olan teveccühünü boşa çıkarmayacağını söyledi.
Kazım Karabekir Mahallesi’nde esnafın sorunlarını dinleyen Usta, esnaf ve vatandaşlardan destek sözü ve hayır duaları aldı. Gaziosmanpaşa ve Kazım Karabekir Mahallesi için yapacağı projeleri vatandaşlara anlatan Usta, İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve teşkilat mensupları ile birlikte Kazım Karabekir Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Açılışta konuşan AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, ‘İnşallah sizlerin güveninize layık olacağız. Kazım Karabekir Mahallemizin sorunları biliyoruz. Gerçekleştireceğimiz projeler ile sıkıntıları birlikte beraber çözeceğiz. Halkımızın sevgisi, samimiyeti, halkımıza ve Gaziosmanpaşa’mıza hizmet sunma aşkımızı bir kat daha arttırıyor. Gaziosmanpaşa’mızda insan merkezli siyasetimizle ‘Sosyal Belediyecilik’ çıtamızı daha da yükseklere taşıyacağız. Seçim sonrası daha iyi, daha modern bir Gaziosmanpaşa’yı hep birlikte inşa edeceğiz. Bizler belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Önerilerinizi, eleştirilerinizi elbette dikkate alacağız. AK Parti belediyelerinin hizmetleri daha da güçlenerek devam edecektir. Sizlerin teveccühünü aldıktan sonra ilçemize hizmet seferberliğini başlatacağız. Birçok projemizi hayata geçirerek, Kazım Karabekir Mahallemize ve ilçe halkının hizmetine sunacağız. Bizim yürüşümüz sizin gönüllerinizedir. Biz Gaziosmanpaşa'ya hizmet sevdalısıyız. Sizlerin desteği ile 30 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağız. Ak kadrolar laf değil hizmet üretiyor.
Hep beraber çalışarak ilçemizi değiştireceğiz. Gaziosmanpaşa’ya yeni bir vizyon, yeni bir ses, yaşanabilir bir Gaziosmanpaşa için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Biz İstanbul'da en çok oy alan ilçe olmak istiyoruz. Sizlerin desteğiyle 30 Mart’ta sandıklardan beklenenin çok daha üstünde oy alacağız. Kazım Karabekir Mahallesi'ne göstermiş oldukları ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Gaziosmanpaşa’mızı layık olduğu hizmetlere beraber taşıyacağız.’ Dedi.


Minibüsçülerden Usta’nın Projelerine tam not…


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153