banner171

Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ahmet Deniz'e Veda Yemeği...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta, ilçemizde üç ay süresince kaymakam vekilliği görevini sürdürdükten sonra, son Valiler Kararnamesi ile Ardahan Valisi olarak atanan Ahmet Deniz onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ahmet Deniz'e Veda Yemeği...
Belediye başkan yardımcıları, ilçe protokolü ve daire müdürlerinin de katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Usta, ilçemizde son zamanlarda görev yapan kaymakamların vali olarak atandıklarına dikkat çekerek, “Bu atamalarla ilçe olarak onurlanıyoruz. Sayın valimizin, ilçemizde kısa zamanda güzel hizmetlere imza attığı gibi, Ardahan’da da önemli çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. Valimize, ilçemizde yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ve gösterdiği üstün gayretten dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Vali Ahmet Deniz de, Gaziosmanpaşa’da görev yaptığı 3 ay içerisinde, tüm kamu kurumları, genel idare birimleri, sosyal hizmet birimleri ve STK mensuplarının birbirleriyle uyum içerisinde çalıştıklarını gördüğünü belirterek, ”Gönül isterdi ki beraber çalışalım ama devlet büyüklerimizin bizi bu şekilde görevlendirdi. Bizler, hizmet yarışında kamu görevlileri olarak insanların gönlüne dokunmalıyız. En güzel şey, yapacağımız başarılı çalışmalarla milletimizin hayır dualarını almamızdır” dedi. 

 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Vali Ahmet Deniz’e ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle bir plaket ve tablo takdim etti.  

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153