banner171

GAZİOSMANPAŞA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜ

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” uygulamaları kapsamında, 2014 yılı “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” ilan edildi.

 GAZİOSMANPAŞA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜ
Kaymakamlık ile İlçe Toplum Sağlığı Merkezi’nin ortaklaşa hazırladığı etkinlik kapsamında Mevlana Mahallesi’ndeki Gençlik Parkı’nda "SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜYORUZ" etkinliği  Pazar günü gerçekleştirildi.  
   Yürüyüşe Gaziosmanpaşa  Kaymakamı Ahmet DENİZ, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşten önce Kaymakam Ahmet DENİZ ve İlçe Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Özkan KAM birer  konuşma yaptı.

Kaymakam DENİZ konuşmasında "Türkiye’nin ortalama %30’unun obezite problemi yaşadığını dile getirdi. Obezitenin en büyük sebebinin dengesiz beslenme ve aşırı fast food’a yönelme olduğunu söyleyerek sağlıklı bir yaşam için doğal besinler tüketmek, dengeli ve düzenli beslenmek ve spor yapmak gerektiğini vurguladı. Vücudumuzu zinde ve sağlıklı tutmak için spor yapmanın zorunluluk olduğunu söyledi. Kaymakam DENİZ "SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜYORUZ” etkinliğine katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya ve emeğe geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar ile birlikte parkurda yürüyüş gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153