banner171

Gaziosmanpaşa Teşkilatı Yemekte Buluştu

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail ERGÜNEŞ Teşkilatına Moral Yemeği Verdi:

Gaziosmanpaşa Teşkilatı Yemekte Buluştu
 Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, seçmen ve üyelerine yönelik çalışmalarına uyguladığı yoğun programın ardından ilçe’de ilk bitiren mahalle teşkilatı  Ak Parti Gazosmanpaşa Hürriyet Mahallesi oldu .Teşkilata Paşa Köşkü Restaurant'ta çalışmalarımızdan dolayı bir teşekkür yemeği verildi.

 Yemeğe Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sayın Av.İsmail Ergüneş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Merve Çabuk, Mahalle Koordinatörleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.
 
İlçe Başkanı konuşmasında; İnsanı insan yapan temel bazı özellikler var. Bunlardan biri de iyi günde ve kötü günde beraber olmak. Hizmet eden, emek veren ailesinden çoluğundan çocuğundan zaman ayırıp, ilçemiz için, mahallemiz için, bu toplum için ve bu ülkenin geleceği için hiçbir karşılık beklemeden fedakarlık yapan arkadaşlarımızın bu davaya gönül verdiğini, bu günlere gelmesinde de hepimizin çok derin emekleri ve gayretleri olduğunu belirterek önümüzdeki uzun süreç içerisinde de çok güzel hizmetlere birlikte imza koyacağımıza inandığını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2013, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153