banner171

GAZİOSMANPAŞA'DA DEV DİVAN

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Kasım Ayı Divan Toplantısını Cennet Düğün Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirdi.

GAZİOSMANPAŞA'DA DEV DİVAN
 Yaklaşık 700 kişiyle gerçekleştirilen ve coşkunun yoğun olarak yaşandığı programa Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şahin KÖSEOĞLU, Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Vekili Salih POLAT, Saadet Partisi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY, Anadolu Gençlik Derneği Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun sevgi gösterisi ve coşku  nedeniyle salona girmekte zorluk yaşayan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY ise gördüğü ilgiden oldukça memnundu.
bilal ay (4).jpg görüntüleniyor
Divan programının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Vekili Salih Polat: “ Saadet Partisi olarak Gaziosmanpaşa’da zafere en yakın partiyiz. Tüm planlarımızı, tüm programlarımız 31 Mart Sabahı Gaziosmanpaşa Belediyesine Milli Görüş Bayrağını dikmek üzere yaptık ve saatlerimizi zafere ayarladık.

31 Mart Sabahından itibaren İnşaallah Gaziosmanpaşamızı Milli Görüş Belediyeciliğinin model ilçesi yapacağız” dedi
Divan programında konuşan Saadet Partisi Gaziıosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY: “ Yaklaşık 3 yıldır sahada çalışma yapmaktayız. Bunun 2,5 yılı ilçe başkanlığı, 4 ayı belediye başkan adaylığı ile geçti. Ve bugün görüyoruz ki insanımız belediyenin girişinde yeniden “Rüşvet alan da veren de mel’undur” tabelasını görmek istiyor. Yeniden halkla iç içe belediye başkanı görmek istiyor ve yeniden Efsane Milli Görüş Belediyeciliği’ni görmek istiyor” dedi

bilal ay (1).jpg görüntüleniyor
Konuşmasında Gaziosmanpaşa’nın en büyük sorunlarından Kentsel Dönüşümle ilgili de konuşan Bilal AY: “ Kentsel Dönüşüm şuanda Gaziosmanpaşamızın en büyük sorunu. İnsanımız önünü görememekte ve belirsizlik yaşamakta. Bizler Kentsel Dönüşümle ilgili olarak daha önce hiç konuşulmamış, kimsenin aklına dahi gelmemiş konularda dahil Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak projelerle Yeni Gaziosmanpaşa’yı inşa edeceğiz. Bu projeleri de önümüzdeki haftadan itibaren mahalle mahalle dolaşarak tüm Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimize anlatacağız” dedi. 

Divanın sonunda kapanış konuşmasını yapan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Vekili  Salih Polat: “ Divanımız 698 kişi ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve şimdiden tüm Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimizi 30 Mart akşamı Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin önünde çektireceğimiz zafer fotoğrafına davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153