banner171

Gaziosmanpaşa'da facia ucuz atlatıldı

Gaziosmanpaşa'da beton pompalama aracı, iki katlı binanın üzerine devrildi.

 Gaziosmanpaşa'da facia ucuz atlatıldı
 Gaziosmanpaşa'da bir inşaata beton döküldüğü sırada, beton pompasının üzerinde durduğu kaldırım çöktü. Kaldırımın çokmesiyle denge ayağı boşluğa beton pompası yan yatarak binaya yaslandı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. 
Barbaros Hayrettin Mahallesi, 1058 Sokak'taki bir inşaatın 4. katına beton dökülmek üzere saat 10.00 sıralarında üzerinde beton pompa makinesi bulunan kamyon getirildi. Beton dökümü sırasında kamyonun denge ayaklarından birinin altındaki kaldırım ağırlığa dayanamayarak çöktü. Beton pompasının 'bom' tabir edilen borusu da iki katlı binanın çatısına çarptı. Vatandaşlar durumu polise ve itfaiye bildirdi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu itfaiye ekipleri, vinç yardımıyla bomu çelik halat bağlayarak çıkardı. 
Beton pompasının altındaki kaldırım çöktü
Kazada, ölen ya da yaralanan olmadı. Ev ile çöken yerin altındaki tamirhanede bulunan bir otomobil hasar gördü. Evin sahibi Mustafa Karaca "Evdeydim. Ne oldu anlamadım. Deprem oluyor zannettim. Çok korktum" diye konuştu. 

Beton pompa makinesinin sahibi Erhan Acar ise "Biz önlemlerimizi alıyoruz. Ne olduğu belli değil. Kaldırım mı yoksa altında başka bir şey mi var belli değil. Bu olay İstanbul'da genelde olan şeyler Maalesef bu tür olaylar yaşanıyor" dedi.
Cihan 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153