banner171

Gaziosmanpaşa'da fetih coşkusu...

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul’un Fethi’nin 561. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Gaziosmanpaşa'da fetih coşkusu...
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul’un Fetih Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, ilçedeki tüm lise son sınıf öğrencilerini Vialand Tema Park’a götürürken, ilk yerli çocuk çizgi roman kahramanı olan ‘HeroTürk’ün, “Kahramanlar İstanbul’un Fethi’nde” macerası da belediye bahçesinde tüm Gaziosmanpaşalılar için sergilenecek.
 

 4000 Gaziosmanpaşalı öğrenci, Vialand’da İstanbul’u yeniden fethedecek

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçedeki tüm lise son sınıf öğrencilerini Vialand Tema Park’a götürüyor. Öğrenciler Vialand’da, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethini insansı robotlarla anlatan ”Fatih’in Rüyası” ünitesinde İstanbul’u yeniden fethetmenin heyecanıyla unutamayacakları bir deneyim yaşayacaklar. Vialand Tema Park’ın tüm eğlence alanları öğrencilere ve onlara eşlik eden öğretmenlere açık olacak.

İlk yerli çocuk çizgi roman kahramanı ‘HeroTürk’ Gaziosmanpaşa’da

Fehmi Demirbağ’ın günümüzde unutulmaya yüz tutan çizgi roman dünyasına kazandırdığı, aynı zamanda ilk yerli çocuk kahramanı olan ‘HeroTürk’ün, “Kahramanlar İstanbul’un Fethi’nde” macerası tüm Gaziosmanpaşalılar için sergilenecek. ‘HeroTürk’ün 96 sayfalık macerasının tüm sayfaları belediye bahçesinde kurulu alanda tek tek sergilenirken, Gaziosmanpaşa Belediyesi ziyaretçilerini İstanbul’un fethini anlatan çizgi roman dünyasıyla buluşturacak. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153