banner171

Gaziosmanpaşa'da Hizmet Yerinde Görülür...

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe sakinlerinin gerçekleştirilen projeleri yerlerinde görüp inceleyebilmeleri için “Hizmet Yerinde Görülür” sloganıyla bir gezi etkinliği başlattı.

Gaziosmanpaşa'da Hizmet Yerinde Görülür...
 Gaziosmanpaşalılar, belediyenin düzenlediği İstanbul ve dışı illerdeki kültür turlarında olduğu gibi, hizmet yerinde görülür gezilerinde de online sistemle rezervasyon uygulamasıyla otobüslerin koltuk numarasına kadar seçip rezervasyon yaptırabilecek.  
GAZİOSMANPAŞA’DA HİZMET YERİNDE GÖRÜLÜR …
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “2013 yılının özellikle kentsel dönüşümde zirve yapacağı ilçemizde vatandaşlarımızın hem dönüşüm çalışmalarımız hem de diğer tüm projelerimiz hakkında yerinde bilgi sahibi olabilmeleri amacıyla gezilerimizi başlattık. Şeffaf belediyecilik anlayışından hareketle tüm vatandaşlarımızı gezilerimize katılıp hizmetlerimizi yerinde görmeye davet ediyorum” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe sakinlerinin gerçekleştirilen projeleri yerlerinde görüp inceleyebilmeleri için “Hizmet Yerinde Görülür” sloganıyla bir gezi etkinliği başlattı. 
Her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleşen, Gençlik Merkezi önünden kalkan otobüslerle başlayan gezilerde vatandaşlarımız Aile Danışma Merkezi projesinden, okullara yaptırılan ek derslik binaları ve spor salonlarına, kadınlara yönelik yapılan Keçesuyu Tesisleri’nden, yeni yapılan ve yeniden düzenlenen parklara kadar tüm çalışmaları yerinde görüp inceleme şansı bulacaklar. Gezilere katılan vatandaşlar ayrıca, Gaziosmanpaşa’da 393 hektarlık alanda gerçekleştirilen İstanbul’un en büyük yerinde kentsel dönüşüm çalışması hakkında da dönüşüm alanlarını gezerken hem bilgilenecek hem de tüm sorularına cevap alabilecekler. Geziler Gaziosmanpaşa Belediyesi yemekhanesinde hep birlikte yenecek öğle yemeği ile sona erecek.

 
“Hizmet Yerinde Görülür” gezilerine katılmak isteyen Gaziosmanpaşalılar, www.gaziosmanpasa.bel.tr adresinden başvuruda bulunarak online sistemle rezervasyon uygulamasıyla otobüslerin koltuk numarasına kadar seçip rezervasyon yaptırabilecek. İnternet imkanı olmayan vatandaşlarda 444 0 467 numaralı çağrı merkezinden yardım alabilecekleri gibi, şahsen başvuracakları kentli servisinden de rezervasyon yaptırabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2013, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153