banner171

Gaziosmanpaşa'da Rafet El Roman Rüzgarı Esti...

Gaziosmanpaşa Meydanı'nda düzenlenen konserde ünlü sanatçı Rafet El Roman hayranlarıyla buluştu.

Gaziosmanpaşa'da Rafet El Roman Rüzgarı Esti...
 AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları tarafından birlikte organize edilen ‘Gençlik Şöleni’  Gaziosmanpaşa Meydanı'nda dün saat 20.00'de başladı.

Gaziosmanpaşa’da sahne alan ünlü şarkıcılar Rafet El Roman ve Ezo söylediği şarkılarla Gaziosmanpaşa halkına eğlencesi bol bir akşam yaşattı.Rafet El Roman söylediği şarkılarla konser alanını dolduran binlerce kişiye romantik anlar yaşattı.
Verdikleri konser dolayısıyla sanatçılara teşekkür eden Gaziosamanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta Yeni dönemde konserlerimiz, kültür turlarımız, sportif faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecek.Genç kardeşlerimize yönelik bu dönemde sportif faaliyetlerimiz, Gaziosmanpaşa’ya spor kompleksi projemiz, gençlik merkezlerimiz, bilgi evlerimiz, sosyal donatı alanlarımız, uluslar arası öğrenci ilişkileri ve daha birçok genç kardeşlerimize yönelik projelerimiz olacak.

Gençlerimize belediye çalışmalarımızda görevler vererek genç kardeşlerimizi Gaziosmanpaşa’da ihmal etmeden Gaziosmanpaşa’ya ve ülkemize yararlı ve faydalı işlerde bulunması için gereken adımları atacağız. Gençlerimizin iş olanaklarını ve zararlı alışkanlıklardan kurtulmaları için Gaziosmanpaşa’da sporu ve eğitimsel çalışmalarımızı ön plana çıkartarak genç nüfusumuzu daha da çok koruyarak onlara değer vererek Gaziosmanpaşa’yı gençlerimizle yenileyerek değiştireceğiz.
Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kollarının organize ettiği 'Gençlik Şöleni'ne ,Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta,Gaziosmanpaşa Başkan Vekili Mahmut Yeter,Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal,Başkan yardımcıları Meclis Üyesi,Kadın Kolları ve çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153