banner171

Gaziosmanpaşa’nın caddeleri yeşile bürünmeye devam ediyor

Gaziosmanpaşa’nın caddeleri yeşile bürünmeye devam ediyor

Gaziosmanpaşa’nın caddeleri yeşile bürünmeye devam ediyor

 İlçenin caddelerini daha güzel bir görünüme kavuşturmak ve yaşam kalitesini artırmak için çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor.

 
Gaziosmanpaşa’nın yeşil alan, park ve caddeleri tek tek elden geçirilerek daha güzel ve daha yeşil bir görünüme kavuşturuluyor. Bu kapsamda son olarak ilçenin en büyük caddelerinden Abdi İpekçi Caddesi’nde orta refüj peyzaj çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarda ağaçların ve çalıların, mevcut trafikten ve rüzgarın etkisinden korunmasına dikkat edilirken, kış şartlarına uygun mevsimlik çiçekler de dikildi. Toprağın iyi derecede sulanması ve yeterli sulamanın sağlanması için sulama sistemleri kurulurken, caddenin hem şık hem de fonksiyonel bir aydınlatmaya sahip olması sağlanarak cadde hoş bir görünüme kavuşturuldu.

İlçede sürdürülen yeşil alan ve peyzaj çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Yeşil alanlar, ağaçlar ve çiçekler insanlara huzur veriyor. Biz de insanımızın yeşile olan bu özlemini gidermek amacıyla ilçemizdeki yeşil alan ve peyzaj çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Her bir parkımızı, meydanımızı, orta refüjümüzü tek tek elden geçirerek yeşile kavuşturuyor ve insanımızın yaşam kalitesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153