banner171

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mendi Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Pendikspor'u 1-0 yenen Gaziosmanpaşaspor'da alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mendi Açıklaması
Gaziosmanpaşaspor Kulübü Basın Sözcüsü Sami Mendi, Pendikspor karşısında istedikleri mücadeleyi sergileyememelerine rağmen, aldıkları galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Mendi, ağır zeminde oynanan karşılaşmada zorlandıklarını dile getirerek, ''Pendikspor karşında zaman zaman baskı yaparak kazandığımız toplarla gol pozisyonları üretsek de çok organize ataklar üretemedik. İkinci yarıda suskun golcümüz Ümit ile bir gol bulduk ve 1-0 öne geçtik. 'Sergilediğimiz performans yeterli mi?' diye sorulacak olursa, tabi ki değil. Daha organize olmalıydık. Bunu ağır zemine bağlıyorum. Ancak bunlara rağmen aldığımız galibiyet bizi mutlu etti'' diye konuştu.

İstikrarlı bir takım olmak istediklerini anlatan Sami Mendi, ''Yeni transferlerimiz gücümüze güç kattı. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız BUGSAŞ Spor maçıyla birlikte güzel bir seri yakalarsak, ligi çok iyi bir yerde bitirebiliriz. Bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli, daha iyi konsantre olmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153