banner171

Gaziosmanpaşa'ya bir modern park daha...

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki 11 dönümlük alana ilçenin çağdaş yüzünü yansıtacak moden bir park daha ekliyor.

Gaziosmanpaşa'ya bir modern park daha...

Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, gelişmişliğin en büyük göstergesinin yeşil alana duyarlılıktan geçtiğini belirterek, “Belediye olarak yeşil alan çalışmalarımızı çok yönlü olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan beklentimiz zorlukla oluşturulan bu yeşil alanlara sahip çıkmaları ve korumalarıdır’’ dedi.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki 11 dönümlük alana moden bir park daha ekliyor. Bağlarbaşı Caddesi ile İstanbul Caddesi kesişiminde yapılacak park alanında 350 kişilik Anfitiyatro, 500 m2lik Kaykay Pisti,  500 m2 lik Çocuk Oyun Alanı, 40 araçlık Otoparkın yanısıra 1200 m2 lik bir Gölet te yer alacak. Mevlana Mahallesi’nde yapılan 12.000 metrekarelik parktan sonra Gaziosmanpaşa’nın çağdaş yüzünü yansıtacak yeni parkın yapımına Aralık ayında başlanacak ve park 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yetiştirilmiş olacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni gerçekleştirdiği parkların yanısıra ilçe sınırları içinde yer alan tüm parkların sert zemin alanları ile çocuk oyun alanlarını değiştirip yenilerken,  parklarda yepyeni ağaç çeşitlerinin de ekimini gerçekleştiriyor. Son üç ayda 2500 yeni ağaç dikimi yapan Müdürlük tüm parkların otomatik sulama işlemine geçilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçenin yeşil alan eksikliğini giderme adına buldukları her karış alanı yeşil alana dönüştürdüklerini, bir çok alanda da kamulaştırma çalışmaları yaparak yeni parklar oluşturmaya gayret ettiklerini belirterek, “Gelişmişliğin en büyük göstergesi yeşil alana duyarlı çevreci bir anlayıştan geçiyor. Biz de Belediye olarak son derece duyarlı olduğumuz çevreyle ilgili çalışmalarımızı çok yönlü olarak geliştirerek sürdürüyoruz. Önemli olan tüm vatandaşlarımızın başta yapılan park olmak üzere tüm çalışmalara destek vermeleridir. Yapılan parkların korunması ve onlara sahip çıkılması hepimizin vatandaşlık görevi olmalıdır” dedi.


YORUM EKLE
YORUMLAR
meral caliskan
meral caliskan - 12 yıl Önce

gop ta baglarbasınada oturuyorum adam akıllı ne bır parkımız nedegoze carpan bır yeşillik goruyorum ...baglarbası camiisinin hemen altındakı parkı lütfen bır zıyaret edınde bakın kımlerel karsılasacaksınız ..tınercı mı ersarcımı ayyas mı berdus mu yada uygunsuz vazıyette sevgılılıler mi ne ararsanız burda ...cocouları degıl parka goturmek onunden gecemıyoruz ..pislıkten kokudan gecılmıyor ..yeşile onem vern bır beledıyeymiş hah gulerım ancak ...yeşili gıdınde bayrampaşa da gorun ....cumhurıyet meydanına bıle bakın yeşil nerde ..beledıyenin burnun dıbı böyle ki varın gerısını sız hesaplayın .!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153