banner171

GOP Belediyesi "Cebit Bilişim Eurasia" Fuarı'nda..

Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl on-üçüncüsü düzenlenen CEBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na katılarak son yıllarda belediyede gerçekleştirilen tüm bilgi teknolojileri uygulamalarını tanıtıyor.

GOP Belediyesi
 
CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Daha Kaliteli Yaşam, Daha Kaliteli Hizmet İçin, Teknoloji Emrinizde” sloganıyla, son yıllarda belediyede gerçekleştirilen bilgi teknolojileri uygulamalarını tanıtıyor. Fuarın açılış gününde stantları gezen vatandaşlar Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin e-belediye hizmetleri, e-devlet kapısı işlemleri, cep vatandaş işlemleri, mobil başkan, mobil belediyecilik uygulamaları ve SMS belediyeciliği uygulamalarını tanıttığı mültivizyon gösterisini ilgiyle izlediler. GOP Belediye bülteni ve bilişim rehberi broşürlerinin de dağıtıldığı fuarla ilgili GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, teknoloji alanında her yeniliğin takip edilmesinin önemine dikkat çekerek, “GOP Belediyesi olarak ulusal ve uluslararası fuarları yakından takip ediyoruz. Bu fuarlar yeniliklerin takip edilmesi dışında belediyelerin yaptığı hizmetlerin geniş kitlelere ulaşmasında bir köprü görevi de üstlenmektedir”dedi.

CNR Expo’da bugün açılışı gerçekleştirilen CEBIT Bilişim Eurasia Fuarı 29 Kasım – 2 Aralık  tarihleri arasında gezilebilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2012, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153